skip to Main Content
Molins, Eva

Molins, Eva

Formació

  • Màster en Formació del Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes (2021)
  • Grau Universitari en Disseny cursat a ELISAVA (Facultat de Disseny i Enginyeria). Especialització en producte i interiorisme (2014)
  • Tècnica Superior en Educació Infantil (2021)
  • Curs de 168h de Fotografia General a IDEP (2010)

Experiència laboral

Inicio la meva carrera professional a l’estudi de disseny Antoni Arola. Durant aquesta època participo en el “Innovation Challenge Workshop”, organitzat per ELISAVA i ElBulliFoundation l’any 2014. També formo part de l’equip de dissenyadors que desenvolupem la instal·lació efímera “Batec de llum” pel festival de LlumBCN l’any 2015, organitzat i promogut a través de la universitat.

L’any 2014 guanyo el premi Voilà d’estudiants de servei Estació, organitzat per la setena edició. L’any 2015, juntament amb una programadora i una sociòloga, guanyem el 1r premi al concurs “I App You! Efficient Energy Apps”, organitzat per Microsoft&Schneider-Electric.

Entre el 2015 i el 2018 treballo en la indústria gràfica i d’impressió de productes gràfics, fent demostracions tècniques de les màquines d’impressió digital HP Indigo, programes de preimpressió i fluxos de treball automatitzats. Participo en els esdeveniments del sector: Drupa 2016 (Dusseldorf, Alemanya), Photokina 2016 (Colònia, Alemanya), Hunkeler 2016 (Lucerna, Suïssa), Dscoop 2017 (Lió, França) i YoMo 2018 (Barcelona).

Durant aquest temps efectuo també algunes feines puntuals en disseny gràfic, fotografia, reformes i renderitzacions de disseny d’interiors com a freelance.

El 2021 inicio la meva carrera professional cap a la docència, treballant com a professora de Cicles Formatius i Estudis Superiors de Disseny a l’Escola d’Art d’Olot.