skip to Main Content

Premis

ESCOLA

2024

Reconeixement al millor expedient,  en els Premis Extraordinaris dels Ensenyaments Artístics Professionals de Catalunya 2022-2023per a Núria Galán del CFAS de Decoració, amb el projecte “Ment Activa”.

2023

Menció d’honor en els Premis Extraordinaris dels Ensenyaments Artístics Professionals de Catalunya 2021-2022per a Neus Ponsetí, amb el projecte “La Gironina”.

     

Guanyador del 1r. Encontre Artístic Internacional per la prevenció de la violència masclista, promogut per l’ONG Medicus Mundi, amb el projecte “SHE”, realitzat pels alumnes de 2n del CFAM de Revestiments Murals.

   

Menció especial en la categoria d’espais efímers, dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, pel projecte Synthesis, dels alumnes de 4t d’ESDAPC, del Campus d’Olot, dins el Festival Lluèrnia.

   

Menció, per ICSSL, 3 cartells línia gràfica per a la Prevenció, un valor segur, per als alumnes de 1r del CFAS de Gràfica Publicitària, Jaume Buixeda, Biel Culubret, Blai Casanovas i Duna González.

Reconeixement ex-aequo, per Alas y viento: creació d’una màscara, amb el projecte Boru Boru, bèstia de foc, per als alumnes de 2n del CFAS d’Escultura Aplicada a l’Espectacle, Cristina Arànega, Txello Lobato, Maria Gaona, Katerine Pastrana, Carla Moreno i Joana Torrelles.

Projecte: Imatge gràfica estàtica o GIF per a la difusió de tres dies internacionals.

Reconeixement ex-aequo, pel Dia Internacional contra l’Assetjament Escolar, per als alumnes de 2n del CFAS de Gràfica Publicitària, Marc Dausà, Jordi Peña i Melània Huziy.

Reconeixement, pel Dia Internacional de l’Educació i els Docents, per als alumnes de 2n del CFAS de Gràfica Publicitària, Clara Limeres, Mar Aleixandre i Maria Sánchez.

Menció, pel Dia Internacional de l’Educació i els Docents, per als alumnes de 2n del CFAS de Gràfica Publicitària, Arnau Carro, Júlia Colomer, Joan Martorell i Judith Moya.

 

-1r Premi ex-aequo dels Premis EDUCAC del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, per el Treball de Recerca “Skógur”, de l’alumne de 2n de Batxillerat, Joel Rodríguez.

 

1r Premi ARGÓ (UAB), en la modalitat d’arts, per a l’alumna de Batxillerat Maria Meitian Casas Tona, amb el projecte TdR “Un fil vermell de 8.987,77Km”.

     

Selecció en la categoria de Cicles de Grau Mig, pel projecte “Where is the mic?”, de l’alumna d’APGI Sofía Rodríguez.

Selecció en la categoria de Cicles de Grau Superior, pel projecte “El camí dels ocells”, de l’alumna d’Il.lustració, Ona Cepero.

Selecció en la categoria Disseny Gràfic dins els Ensenyaments Superiors en Disseny, pel projecte “Líquid”, de l’alumni d’ESDAPC, Campus d’Olot, Sergi Frutos.

-Premi en la categoria d’Arts i Comunicació, pel projecte final “Ment activa”, de l’alumna del Cicle de Grau Superior de Decoració, Núria Galán.

-Premi en la categoria d’Arts i Disseny, pel treball de recerca “Skogur”, de l’alumne de Batxillerat d’Arts, Joel Rodríguez.

Primer Premi Eva Toldrà d’Il·lustració, , per a Marpa Parreu, amb el projecte “Entrar en foc”.

   

Premi EAOlot, per a Àlex Planella, amb el projecte “Natura entintada”.

Finalista dels Premis CODIC en la categoria de Cicle, per a Núria Galán, amb el projecte “Ment activa”.

 

2022

Finalista dels Premis CODICper a Gerard Guillamet, amb el projecte “Cooperativa Roba amiga”.

   

 

Premi Eva Toldrà d’Il·lustració,  en la categoria de millor llibre il·lustrat en format paper, per a Ona Cepero, amb el projecte “El camí dels ocells”.

 

Premi EAOlot, per a Sara Ripoll, amb el projecte “Rufus”.

Reconeixement pel projecte de cartell de l’Institut Català de Salut Laboral (ICSSL) de la Generalitat de Catalunya, per a l’alumne de 1r de Gràfica Publicitària, Jordi Peña.

Menció pel projecte de cartell de l’Institut Català de Salut Laboral (ICSSL) de la Generalitat de Catalunya, per a l’alumne de 1r de Gràfica Publicitària, Júlia Colomer.

Menció pel projecte audiovisual “El camí que tries”, realitzat per Yaiza Cajas, Laura Quesada i Maria Vivas, alumnes de 2n del CFAS Fotografia de l’EA Olot.

Per veure el vídeo feu clic aquí (fer enllaç al youtube) https://youtu.be/vJi4EWursX0

Menció pel projecte de col·lecció de màscares balineses, dels Amics de la Unesco Barcelona / Alas y Viento, realitzat pels alumnes Xavier Tuneu, Andrea Cuentas, Gerard Mas, Pau Galceràn, Sandra Cano, Xènia Cros, Lucas Fernández, alumnes de 2n d’Escultura Aplicada a l’Espectacle.

Premi Baldiri Reixac Experiències, amb el projecte “Ceci n’est pas un coeur”, dins el marc dels muntatges de Nadal de la ciutat d’Olot.

Premi Salvador Reixach en la modalitat d’Arts i Comunicació de la categoria de cicles formatius, amb el projecte “Sense terra” dels alumnes del CFAS de fotografia, Carla Llarch i Roger Martí. “Sense terra” és un projecte documental que pretén visibilitzar i sensibilitzar entorn la problemàtica del sensellarisme centrant-se en les històries personals dels protagonistes d’aquest treball.

2021

-Emporia d’Or, en la categoria “Miscel·lània”, al projecte “Cumulonimbus”, dins el marc del Festival de llum i foc, Lluèrnia 2019.

-Selecció, en la categoria “al millor espai efímer il.luminat”, al projecte “Ceci n’est pas un coeur”, dels alumnes de 2n dels CFAS de Decoració i Escultura.

-Selecció, en la categoria “a la millor intervenció efímera”, al projecte “Fe”, dels alumnes de 2n dels CFAS de Decoració i Escultura, del curs 20-21.

-Selecció, en la categoria “Miscel·lània”, al projecte “Gènesi”, dels alumnes de 2n dels CFAS de Decoració i Escultura, del curs 19-21.

-Reconeixement Disseny d’aparador, de Cubiñá, als alumnes Andrea Escudero, Cristina de Pedro, Pau Sánchez i Laura del Valle, de 2n del CFAS de Decoració, amb el projecte “Cub’s”.

 

-Reconeixement Ex-aequo Disseny d’aparador, de Cubiñá, a les alumnes Ànnia Carrasco, Neus Vicente, Marta Morillas i Clàudia Cuiña, de 2n del CFAS de Decoració, amb el projecte “Dues Mirades”.

 

-Reconeixement Showroom de banys, de Matter, a les alumnes Ànnia Carrasco, Carla Margenat i Jennifer Salcedas, de 2n del CFAS de Decoració, amb el projecte “Seed”.

 

-Reconeixement Cartells Maridatge dels sentits i Concurs de Perfumeria, d’Ainea Perfums, de l’alumne Auró Vernet de 2n del CFAS de Fotografia.

-Reconeixement al Projecte Audiovisual, de l’Associació Dret a morir dignament, als alumnes Lídia del Cid, Guillem Domènech, Marc Font i Rafael Muñoz, de 2n del CFAS de Gràfica Publicitària, amb el projecte “Hi ha una altra via”.

Per veure el video feu clic aquí.

 

Mencions:

Menció al Projecte Audiovisual, de l’Assossiació Dret a morir dignament, dels alumnes Daia Puig, Maria Ramírez i Auró Vernet de 2n del CFAS de Fotografia, amb el projecte “Lliures fins el final”.

Per veure el vídeo feu clic aquí.

Menció al projecte Elements ceràmics de Rafael Masó, de Ceràmiques Marcó, per l’alumne Tomàs Pons, de 2n del CFAS de Motlles i Reproduccions escultòriques.

Mencions al projecte de 3 cartells per a la seguretat laboral, del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, pels alumnes Carla Duran, Yihui Huguet i Clara Serrano, de 1r del CFAS de Gràfica Publicitària.

Premi Baldiri Reixac Experiències, amb el projecte “Fe”, dins el marc dels muntatges de Nadal de la ciutat d’Olot.

-Accèssit en la modalitat d’Arts i comunicació per a l’alumna Ànnia Carrasco del CFAS de Decoració, amb el projecte Perruqueria Kiw Momo.

-Premi al millor treball de temàtica educativa, per a l’alumna del CFAS de Fotografia, Bela Guillaumes, amb el projecte Esquerdes latents.

-Finalista en la categoria de Cicles fomatius, per a la Clara Limeres.

-Finalistes en la categoria de Batxillerat per a les alumnes Nerea Aviñó, Jana Ballaz i Clàudia Oliveras.

Premi convocatòria única a la identitat corporativa, per l’alumna del CFAS de Gràfica Publicitària, Emma Reixach, amb el projecte ENFooCA.

 

2020

Emporia de Plata a la millor construcció per a un esdeveniment cultural, amb “L’Antàrtida”

Emporia de Plata a la millor il.luminació d’un espai efímer, amb “Túmul de vent”

-Emporia de Plata a la categoria de Miscelània, amb “Presències”

https://www.veredictas.com/ca/premis/premis-emporia/guanyadors-emporia.html

2n Premi, dels XXX Premis Josep M. Álvarez a treballs de recerca de medi ambient i natura, per a Cinta Pellicer de Batxillerat, amb el projecte “Devoradores de boixos”.

-Finalista dels premis FAD, en la categoria  d’Intervencions Efímeres, amb el projecte  “Cumulonimbus” dins el marc del Lluèrnia, festival  de llum i foc.

http://arquinfad.org/premisfad/edicions-anteriors/?edicio/2020/obra/10899/

-Premi Baldiri Reixac Experiències, amb el projecte “Gènesi”, dins el marc dels muntatges de Nadal de la ciutat d’Olot.

-1r Premi Disseny d’espai exterior de Cubiñá, de les alumnes Laura Peipoch, Hoanna Giró i Alba Portés, de 2n del CFAS de Decoració, amb el projecte “DreamOutdoor”

1r Premi de disseny de vídeo per difondre respecte a la diversitat sexual, de gènere i familiar als centres de salut, dels alumnes Marc Domínguez, Cora Marín i Paula Tejada, de 2n dela CFAS de Gràfica Publicitària, amb el projecte “L’art de la igualtat”.

-1r Premi al Guardó Mouillette d’argent per al III Concurs Internacional de Perfumeria, d’Ainea Perfums, de Laura Fontdecaba.

-1r Premi en la Creació d’un perfum per a joves i dissenyat per joves, de Marc Domínguez, Cora Marín i Paula Tejada, de 2n del CFAS de Gràfica Publicitària.

-1r Premi ex-aequo, Murals al Centre de les Arts i el Circ Rogelio Rivel de Barcelona, per els alumnes del CFAM de Revestiments Murals, amb els projectes “Trencadís”, “Color en moviment” i “Turons”.

-1r Premi de disseny de cartells per a la prevenció de riscos laborals, de Felipe Estrada, de 1r dels CFAS de Gràfica Publicitària.

-Menció, en el disseny de cartells per a la prevenció de riscos, per a Valentina Darabán, de 1r dels CFAS de Gràfica Publicitària

-Menció, en el disseny del cartell commemoratiu del Dia Internacional de la Seguretat i Salut en el treball, d’Emma reixach, alumna de 1r del CFAS de Gràfica Publicitària.

Projecte seleccionat, amb “Cartabó, del triangle a la piràmide” de M. Àngels Maresma, alumna d’ESDAP Catalunya, Campus Olot.

Projecte seleccionat, amb “Del housing first al món laboral ” de Dèlia Martínez, alumna d’ESDAP Catalunya, Campus Olot.

Projecte seleccionat, amb “Fem un toc” de Marc Casasús, alumne d’ESDAP Catalunya, Campus Olot.


Premi EAOlot, per a Anna Quintà, amb el projecte “Literatura il.lustrada”.

 

guanyadora, Hoanna Giró, millor projecte final de cicle formatiu, en la modalitat d’arts i comunicació, amb el Projecte The Fitness Team.

finalistes: Nanouch Congost, Laura Fàbregas, Paula Vergés, Lluís Pérez Guitart, Cinta Pellicer i Virginie Martínez.

Selecció, pel projecte “Cumulunimbus”, dins el marc del Festival Lluèrnia. Dels alumnes de 4t. ESDAP, Campus d’Olot.

Selecció, pel projecte “La Porta dels Somnis”, dels alumnes de 2n del CFAS de Decoració.

Projecte seleccionat, amb “Tejedoras de sueños”, d’Alba Azaola, alumna del CFAS d’Il.lustració.

Projecte seleccionat, amb “Temporada Alta”, d’Olek Golembyovskyy, alumne del CFAS de Gràfica Publicitària.

-Finalista, pel projecte “The Fitness Time”, de l’alumna Hoanna Giró de 2n. del CFAS de Decoració.

2019

guanyadora, Ona Jou, millor treball de recerca de batxillerat en l’àmbit comarcal.

guanyadora, Janina Bach del CFAS d’Il.lustració, millor projecte final de cicle formatiu en l’àmbit de les arts.

accèssit, Andrea Bolcato del CFAS de Fotografia, pel projecte final de cicle formatiu en l’àmbit de les arts.

finalistes, Berta Roca, Christian Toledano, Beatriz Begas

Menció del jurat, per “L’Àntàrtida”, dels alumnes de 2n del CFAS de Decoració.

Selecció, per “Presències”, dels alumnes de 2n del CFAS de Decoració i d’Escultura aplicada a l’espectacle.

Guanyador, Josep Motas amb el projecte “La meva horta”

Menció, per Alba Masanas amb “Beyond Factories”

-Finalista, Míriam Quesada amb “S’arada, centre d’interpretació”

http://www.codic.org/entrega-dels-21ns-premis-codic/

Finalista, Marc Lozano del CFAS de Gràfica Publicitària, amb el projecte “Identitat visual worshop RCR LAB-A”

Finalista, David Manzano del CFAS de Fotografia, amb “Lacerado”

-2n Premi de “Joves fotògrafs”, Andrea Bolcato del CFAS de Fotografia, amb el projecte “Més enllà del compromís”

1r Premi Xarxes socials, als alumnes de 2n del CFAS de Gràfica Publicitària, amb “Searching cementiris de Barcelona”

1r Premi Mural del circ, als alumnes de 2n del CFAM de Revestiments Murals i a Clàudia Pérez de 2n del CFAS d’Escultura aplicada a l’espectacle, amb “Les arts del circ”

1r Premi Cavallets Cotoners,  Genís Riera de 1r del CFAS d’Escultura aplicada a l’espectacle, amb “Danses vives d’arrel tradicional”

1r Premi pel Grup de Treball interdisciplinar, amb l’alumna del CFAS de Gràfica Publicitària, Bea Lorca, dins el projecte “Artexperience”

1r premi Disseny d’espais interiors de Cubiñá, dels alumnes de 2n del CFAS de Decoració, amb el projecte “4 Lifes”

1r Premi Dissenya el teu futur, Lídia del Cid de 2n del CFAS de Gràfica Publicitària i Finalista, Jeroni Anton

Finalista Cartell LGTBI, Cora Martín

2n. Premi, ex-aequo per a Alba Azaola, amb el projecte “Tejedoras de sueños”.

Premi EASDOlot, per a Nina Bach, amb el projecte “El bosc no pot dormir”

2018

guanyadora, Ariadna Nogué, del CFAS de Gràfica Publicitària, amb “Workshop RCR”

Menció del jurat, “L’Àntàrtida”, dels alumnes de 2n del CFAS de Decoració

Selecció, amb “Presències”, dels alumnes de 2n del CFAS de Decoració i d’Escultura aplicada a l’espectacle

 

Menció especial, Violeta Juanmiquel, amb el projecte “Reset”.

3r. Premi, Marta Brugulat, amb el projecte “Gargot”.

Guanyadors, amb el curtmetratge “Sensellarisme” de Genís Cargol, Christian Toledano, Auró Vernet i Teo Vizuete

https://kabua.uab.cat/finalistes/

https://www.youtube.com/watch?v=flD5b4cTU3w

-2n Premi, Laura Rangil del CFAS de Fotografia, amb el projecte “Transfiguracions”

-Guanyadora, Cristina Culubret amb el cartell de les Fires de Girona 2018, com a homenatge als 30 anys de la colla Diables de l’Onyar.

Guanyadors, Anna Bosch i Jordi Garrido, amb el projecte “Bivac”

Finalista, Núria Camós, amb “Cabanya vora mar”

ex-aequo, Sara Rossell, amb el projecte “?” i Mònica Esteo, amb “Issun-Boshi”

2017

El passat dilluns 4 de desembre, a 2/4 de 7 de la tarda, al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) va tenir lloc el lliurament dels 19è Premi CODIC Projecte final de carrera que atorga cada any el Col·legi de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya (CODIC).

En aquesta edició, i per primer cop, els Premis es van donar en dues categories, la corresponent a la titulació dels Ensenyaments Superiors de Disseny d’Interiors (títol equivalent a Grau universitari) i la del Cicle Formatiu de Grau Superior de Projectes i Direcció d’Obres de Decoració.

Aquest premi està obert a tots els alumnes de les escoles de Catalunya amb projectes aprovats el curs 2016-2017.

Un any més, els alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot han onbtingut diferents reconeixements en cada una de les dues categories:

– El 1r premi en la categoria d’Estudis Superiors el va obtenir en Carles Garrido Recasens amb el projecte LA COBERTA. Casa d’acollida per a refugiats. Van ser finalistes en aquesta mateixa categoria l’Anna Grau Rovirola amb el projecte H2O. Centre esportiu i sociocultural de piragüisme i rem i la Núria Camós Batlle amb el projecte NATURALMENT. Centre de recuperació i coneixement de plantes medicinals i remeis casolans.

– En la categoria del Cicle Formatiu de Decoració, els alumnes Joan Turón Motjé amb el projecte GOLDEN. Bar Musical i Clàudia Ballester Sagué amb el projecte EL GRONXADOR. Restaurant vegetarià van ser finalistes.

Des de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot felicitem efusivament als alumnes premiats i finalistes i els encoratgem a continuar la seva vida professional amb el mateix rigor i dedicació que fins ara. Felicitats a tots!

Enllaç als premis CODIC

Quatre dels nostres exalumnes; Cristina Subirachs, Marc Ortega, Laia Rodero i Gerad Soler són a la short list de 24 aspirants als Premis del Col.legi de Dissenyadors Gràfics de Catalunya on han participat escoles Superiors de Disseny de l’àmbit públic i privat de tota Espanya.

Les persones guanyadores de cadascun dels premis i categories es donaran a conèixer en un acte públic, que se celebrarà a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans i que s’anunciarà pròximament.

Ja us mantindrem informats, però, de moment, sort i felicitats a tots ells.

Enllaç Web

Selecció als Premis Emporia d’Arquitectura Efímera en la categoria d’Stand Ecològic.

Enllaç al web dels Premis

El passat dissabte, 7 d’octubre, organitzat pel PATRONAT D’ESTUDIS HISTÒRICS D’OLOT i COMARCA, es va celebrar a l’església de Sta Maria dels Arcs, de Santa Pau, el lliurament dels Premis als millors Treballs de Recerca de Batxillerat i als millors Projectes Finals de Cicles Formatius en els àmbits artístic, comarcal, social i d’emprenedoria.

La lectura de l’acta dels Jurats, feta pels seus secretaris, va anar intercalada amb intervencions dels alumnes de l’Escola Municipal de Música d’Olot Xavier Montsalvatge.

L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot va aconseguir dos primers premis i un accèssit.

Categoria de TREBALLS DE RECERCA guanyadora del XVII Premis SALVADOR REIXACH

  • Àmbit d’Arts Aplicades i Disseny: SÍLVIA ESCANDELL de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot
  • Toni Vidal. Imatges d’una vida. d’Olot. Estudi biogràfic de l’artista.

Categoria de PROJECTES FINALS de cicles formatius guanyadora i accèssit dels XVII Premis SALVADOR REIXACH

  • Àmbit Art i Comunicació: CLÀUDIA GUTIÉRREZ de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot
  • Redisseny. Imatge promocional, Temporada Alta 2016. Confecció d’una imatge corporativa
  • Accèssit: LAIA GIMÉNEZ de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot
  • Nightmares

2016

El disseny de l’olotina Roser Matas guanya el concurs de cartells de la 63a Travessia Tossols-Basil

La Roser, ex-alumne de il.lustració de l’escola, s’emporta la segona edició d’aquest concurs que ja va ser guanyat l’any passat per la Jordina Juncosa, també alumne de l’escola del Grau de Gràfic.

Si voleu seguir el treball de la Roser ho podeu fer al seu blog i també a través del seu instagram:

Blog

Instagram

Catskills és el campionat de Catalunya de formació professional on els alumnes d’ensenyaments professionals d’arreu del territori català competeixen en 29 oficis (skills) relacionats amb els estudis que estan cursant.

El Catskills està finançat pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Campió Disseny Gràfic de catalunya: Albert Roura de l’escola d’Art i Superior de Disseny d’olot

Premis KIBUC d’art i disseny en l’apartat Disseny del moble:

Premi
Cadira “SAUVAGE ” d’Elba Casanova, de l’EASD Olot. Pel seu disseny, per cenyir-se al briefing demanat, per la seva evolució durant la realització i perquè que s’associa perfectament amb la família AIKO com a un producte KIBUC.

Menció
Cadira “HOMO” de Natalia Gómez, de l’EASD Olot, pel disseny, manera de mostrar, presentar i argumentar el projecte, simplicitat i recerca de materials.
FELICITATS!!!!!!!

El jurat del 13è Premi Argó 2016 que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona a treballs de recerca de batxillerat, presidit pel Dr. Jaume Moncasi, ha decidit guardonar entre d’altres el treball del nostre alumne Nabil El Hajji, “Escoltem els colors. La relació entre la música i el color”.

En Ferran Coll, alumne de 2n d’il·lustració de l’escola d’art i superior de disseny d’Olot, ha quedat tercer en la classificació de la primera edició del CatSkills d’Il·lustració.

CatSkills és un campionat de formació professional organitzat per l’Escola Illa de Sabadell, i que compta amb la col·laboració de l’APIC, que permet mostrar les habilitats i les competències dels alumnes que hi participen.

Hi varen haver un total de 20 alumnes participants de totes les escoles que imparteixen el Cicle de grau superior d’il·lustració de Catalunya. En aquesta primera edició els alumnes varen haver de dissenyar la portada i contraportada d’un llibre de l’editorial La Galera.

El treball “Connexió Natural” de L’alumne de primer d’il·lustració Pol Vaqué ha estat el seleccionat pel jurat de Swabstairs 2016 per decorar les escales de metro de l’estació Sagrada Família de Barcelona.Swabstairs és un projecte emmarcat en la fira d’art contemporani Swab (http://swab.es) on varies escoles d’art i disseny de Catalunya i la resta del món, exposen a les escales de metro més concorregudes de Barcelona una il·lustració. Aquesta il·lustració es posa literalment a les escales, a la part vertical, de tal manera que quan un vianant puja les escales del metro pot veure la il·lustració. El tema d’aquest any és La ciutat del futur sostenible. L’alumne explica de la seva obra: “…La tija i el cable estableixen un equilibri entre la natura i la tecnologia, però també actua com a fil conductor que dirigeix a l’espectador cap a la llum i l’aire pur de l’exterior, creant així una metàfora entre la il·lustració i la realitat…” El proper 3 de juny hi haurà la inauguració. L’obra estarà exposada durant un mes.

El projecte “Hommage a Monet” que vam fer pel Festival Lluèrnia seleccionat als Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme.

http://arquinfad.org/premisfad/edicions-anteriors/…

Si parlem dels Premis fad d’Arquitectura i Interiorisme estem parlant de la meca dels reconeixements de disseny a nivell peninsular.

L’escola hi va presentar dos projectes a la categoria d’espais efímers, i d’un total de 72 obres presentades en aquesta categoria, se n’han seleccionat vuit de les quals una és el nostre projecte!

D’aquí n’han escollit quatre finalistes però ja no hi hem arribat!
De totes maneres ja hem assolit una gran fita!

Felicitats a tots els implicats després de tants reconeixements amb aquest projecte, recordem que ja acumula un Emporia Plata als Premis Nacionals d’arquitectura Efímera i una selecció als Premis d’Arquitectura de Girona.

La Sala d’Actes de l’escola ha estat seleccionada als Premis d’Arquitectura de les comarques de Girona. El projecte el van dissenyar dos professors de l’escola, en Carles Juncà i la Míriam Soler, els quals treballen professionalment sota el nom deInteriorsA2Estudi.

En aquesta nova edició, la dinovena, s’han presentat un total de 51 propostes, de les quals 16 han estat les seleccionades pel Jurat, de les quals només 4 en la categoria d’Espais Efímers. Una d’aquestes ha estat la nostra sala d’actes.

Felicitem a en Carles i a la Míriam per haver-nos fet un projecte a l’alçada de la nostra escola!

PREMIOS JOSEP ALBERT MESTRE a la exceléncia en las enseñanzas de Artes Plásticas y Diseño.

L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot organitza la 5ª edició dels Premis Josep Albert Mestre que convoca la CEA (Confederación de escuelas de artes Plásticas y Diseño de España) per premiar els projectes finals dels alumnes de totes les escoles d’art i disseny d’Espanya. El premi estableix tres categories en funció dels nivells d’estudis dels alumnes:

Cicles Formatius de Grau Mitjà
Cicles Formatius de Grau Superior
Graus o Estudis Superiors de Disseny.

S’han presentat un total de  127 projectes que representen a 30 escoles.

En una primera fase el jurat selecciona 50 projectes que constituiran l’exposició que s’inaugurará al Museu de la Garrotxa d’Olot el dijous 12 de maig i que posteriorment itinerará per totes les escoles d’art i disseny d’Espanya.

Dels 50 projectes seleccionats el jurat seleccionarà un premiat per cada categoria que rebrà un premi de 1000 euros i podrà nomenar altres projectes en un numero indeterminat com a finalistes.

 

Acta del Jurado de los Premios Mestre Olot 2016

Reunido en la sede de la Escuela d’Art i Superior de Disseny d’Olot el jurado para determinar los proyectos ganadores y los finalistas de la Quinta Edición de los Premios Josep Albert Mestre, en las categorías de Ciclo Formativo de Grado Medio, Ciclo Formativo de Grado Superior y de Enseñanzas Artísticas Superiores, decide otorgar los siguientes premios:

Ciclo Formativo de Grado Medio

Premio

Mural a Sarriá de Ter 
Autora: Clàudia Pérez sala
EASD Olot 

Finalistas

Primavera Sound “In Live we Trust”
Autor: Adrian Amoretty Cabello
ESDA Llotja, Barcelona

El presagio de las aves
Autor: Rubén Cañizares Martín
Escuela de Arte Pedro Almodóvar de Ciudad Real

Ciclo Formativo de Grado Superior

Premio

Extrarradios, miradas a 9,90
Autor: José Navarrete
EASD Serra i Abella de l’Hospitalet

Finalistas

Torre de Pisa
Autor: Alejandro Delgado
Escuela de Arte 10 de Madrid

Tales of The Unexpected
Autor: Gonzalo Martínez Moreno
Escuela de Arte de Murcia

Ruido Blanco
Autor: Mario M. Martínez Peláez
Escuela de Arte de Oviedo

RCR Workshop Arquitectura y Paisaje
Autor: Dèlia Martínez
EASD Olot 

Enseñanzas Artísticas Superiores

Premio

Demencia de Alzheimer
Autor: Sergio Durango Izquierdo
EASD Tenerife

Finalistas

Club Náutico Cala Gamba
Autor: Feliu Rullan Juan
ESD de las Islas Baleares

El género. Género, estereotipos y discriminación
Autora:  Judit Musachs Jiménez
ESDAP Cataluña (l’Hospitalet)

A different Way to Follow Trends
Autora:  Maria Zaguirre
ESDAP Cataluña(Llotja)

Protágoras. El Cosmos & Gaia
Autor:  Carlos del Barrio Yagüe
EASD Soria

Los miembros del Jurado

Teresa Casas, Presidenta del Col·legi de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya, Girona; Narcís Coderch, artista; Ferran Rodriguez, estudi de disseny Enserio; y Antoni López. Director de la EASD d’Olot.

En Olot, a 25 de abril de 2016

El projecte Hommage à Monet que va fer l’escola des de l’assignatura de Disseny de Muntatges Efímers de 4art de Grau de Disseny d’Interiors i de Disseny Gràfic ha estat seleccionat als Premis d’Arquitectura de les comarques de Girona.

En aquesta nova edició, la dinovena, s’han presentat un total de 51 propostes, de les quals 16 han estat les seleccionades pel Jurat, de les quals només 4 en la categoria d’Espais Efímers. Una d’aquestes ha estat el nostre projecte.

Felicitem a tots els que hi varen participar activament, als qui van ajudar i a tot el suport rebut. La feina feta entre tots ara dóna els seus fruits!

Tutor: Xavier Moliner i Milhau | Alumnes: Denisse Ferrer, Mireia Llamas, Cristina Muriscot, Marc Ortega, Laia Pérez, Ariadna Sala, Priscila Monteiro

A principis d’aquest curs 2015-16, el Departament d’Ensenyament i el Departament de Màrqueting i Imatge de TV3, van reunir les sis escoles d’Art que imparteixen el Grau Superior d’Arts Aplicades al Mur de Catalunya, per tal d’oferir-los un repte: pintar els murs perimetrals de TV3.

Cada escola havíem de presentar 3 projectes representant els diferents canals de TV3, i un tribunal escolliria els projectes guanyadors.

Finalment, avui 18 de març de 2016, ens acaben d’anunciar que un projecte de la nostra escola ha estat seleccionat!!! El nom del projecte és : Xarxa de Connexió i representa el canal TV3. La guanyadora ha estat la Tiffani Córdoba. Segons el jurat, ha valorat el fet de centrar-se en el concepte de la connexió de TV3 amb la seva audiència, utilitzant com a metàfora una xarxa de nòduls de connexió. L’efecte també remet al trencadís Gaudinià.

La proposta es complementa amb un fons degradat en tons blaus per reforçar el caràcter mediterrani i l’aplicació del logotip de TV3 en una posició central i en color blanc per donar més lluminositat al disseny.

Enhorabona a tots els que heu fet tan bona feina, alumnes i professors! Tiffani, Marta, Eli i Sun, felicitats!!!!!

Ara ens toca l’hora de la veritat. Durant 3 dies (5,6 i 7 d’abril), els alumnes hauran de pintar el seu projecte en els murs de TV3.

Tres treballs de recerca seleccionats d’un total de 30 (seleccionats) als Premis CRACS de la UDG.

“Escoltem els colors. La relació entre la música i el color” de’n Nabil El Hajji
“Pit i collons: La vida de la meva àvia” de’n Marc Riera i Pujol
“La Jenabo i jo” de l’Alexia Pont Esteban

Felicitats a tots tres!

Premi Emporia Plata als Premis Nacionals d’Arquitectura Efímera.
Categoria a la millor il.luminació d’un espai efímer.

Projecte: Hommage à Monet
Lluèrnia 2015. Festival de la llum i el foc

Tutor: Xavier Moliner i Milhau
Alumnes de 4art de Grau de Disseny d’Interiors i de Disseny Gràfic de l’assignatura Optativa de Disseny de Muntatges Efímers: Marc Ortega, Laia Perez, Ariadna Sala, Priscila Sampaio, Denisse Ferrer, Cristina Muriscot i Mireia Llamas.

Enllaç als Premis Emporia

Premi Emporia Plata als Premis Nacionals d’Arquitectura Efímera.
Categoria a la millor il.luminació d’un espai efímer.

Projecte: Un aire celestial
Mostra de pessebres d’Olot 2015

Tutor: Xavier Moliner i Milhau
Alumnes de 4art de Grau de Disseny d’Interiors i de Disseny Gràfic de l’assignatura Optativa de Disseny de Muntatges Efímers: Marc Ortega, Laia Perez, Ariadna Sala, Priscila Sampaio, Denisse Ferrer, Cristina Muriscot i Mireia Llamas.

Enllaç als Premis Emporia

2015

ES PRESENTA EL CARTELL DE LA FESTA MAJOR DE PLATJA D’ARO 2015 ESCOLLIT ENTRE LES PROPOSTES DELS ALUMNES DE L’ESCOLA SUPERIOR D’ART I DISSENY D’OLOT

La Festa Major de Platja d’Aro 2015 presenta nova imatge gràfica, escollida entre una trentena de propostes presentades pels alumnes de l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot a l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. L’obra guanyadora, Pesca la festa, és una proposta creada per la banyolina Gemma Planas –amb la col·laboració de Judith Bassagañas, Anna Grimaldi i Met Taliu- premiada amb 500 euros, i que esdevé el cartell promocional d’enguany. Aquesta és la tercera edició del concurs, fruit del conveni de col·laboració entre el consistori i l’únic centre de formació superior en l’àmbit de les arts i el disseny de les comarques de Girona. Més enllà del cartell premiat, el jurat també ha fet una menció especial per a l’obra Pensar, comunicar, resoldre de la gironina Jordina Juncosa.

La proposta d’Ainhoa Díaz ha guanyat el cinquè concurs de cartells on s’han presentat fins a 56 treballs originals. Tots ells estaran exposats als aparadors de les botigues del carrer Sant Rafel i Sant Esteve durant les setmanes prèvies a la festa major.

En l’acte de presentació, la jove estudiant de l’Escola d’Art d’Olot ha explicat que havia volgut plasmar els trets més identificatius de la ciutat. A partir d’aquest divendres, els cartells es podran recollir a l’Oficina de Turisme d’Olot i a la seu de Can Trincheria de manera totalment gratuïta.

1r concurs de disseny del cartell de la travessia Tossols-Basil d’enguany. De totes les propostes rebudes, membres de la junta, el gerent i el responsable de comunicació del Club Natació Olot varen escollir com ha disseny guanyador, el presentat per Jordina Juncosa, estudiant d’últim curs del Grau de Disseny gràfic de l’Escola que va saber copsar i transmetre en el seu disseny l’essència de la travessia Tossols-Basil. En una cerimònia distesa, la guanyadora va rebre el xec del 1r premi d’aquest concurs de disseny de mans del president de l’entitat, en Gaspar Senis, de la vicepresidenta, Gemma Soy i de la delegada de la secció de natació Vanessa Aguilera, els que varen aprofitar per comentar amb la Jordina sobre les tècniques de disseny utilitzades en aquesta obra. Aquest disseny serà utilitzat pel CN Olot per promocionar la 62a edició de la Travessia Tossols-Basil tant en cartells publicitaris, a la web i xarxes socials del club, mitjans de comunicació i com a imatge en les medalles que rebran tots els “finishers” de la travessia d’enguany.

16a edició dels Premis CODIC (Col.legi Oficial de Decoradors i Interioristes de Catalunya).

Aquests premis són un concurs obert a totes les escoles que imparteixen els estudis d’interiorisme on es poden presentar els Projectes Finals de Carrera.

En aquests edició, de 22 projectes presentats entre totes les escoles, 9 van ser escollits com a finalistes, 3 dels quals de l’escola. D’aquests 9, l’escola va aconseguir el 1r i el 3r premi!

El 1r Premi va ser per la Núria Ferrer Paretas amb el projecte final d’ESDI “Safareig”.

El 3r Premi va ser per l’Alba Prats Oliver amb el projecte final de l’ESDAP “Tal’ent Factory”.

Finalment en Salvador Soler Canals va quedar finalista amb el projecte final de l’ESDAP “Horma”

El pati de flors de l’any 2014 realitzat pels alumnes del Cicle Formatiu del Grau Superior de Disseny d’Interiors seleccionat als Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme.

Tutors: Guillem Moliner, Txell Julià i Cristina Capel.
Alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Projectes i Direcció d’Obres d’Interiors: Tatiana Anya, Danies Bastias, Carlos Bernal, Edurne González, Clara Pagès, Laura Pulido, Núria Serra i Adam Engelhard

Enllaç al web dels Premis FAD

http://arquinfad.org/premisfad/edicions-anteriors/?edicio/2015/obra/7726/

La Georgina Artigas, ex-alumna de l’escola, ha guanyat el concurs per la imatge gràfica de la sisena fira del conte de Medinyà.

Enllaç al web de la Georgina

Enllaç al web de la Fira

L’exalumna de la 1a promoció del Grau en Disseny Gràfic de l’Escola, la Cristina Subirachs, amb el projecte Körperturpis ha guanyat el Premi Nacional Josep Albert Mestre a la categoria de Proyectos Finales de Estudios de Superiores de Diseño.

El certàmen l’organitza la Confederación de Escuelas de Artes Plásticas y Diseño de España. Enguany la gala d’entrega de premis es farà el proper dia 8 de maig a les 12:00 a l’Escola Superior de Disseny i d’Arts Llotja, Carrer Pare Manyanet 40, Barcelona

Tanmateix, la Cristina també ha estat seleccionada pels premis Laus en l’apartat de projecte final i opta al Premi Laus al millor projecte final de carrera d’enguany

L’alumna de 2n curs del Cicle Superior de Pintura, la Sara Silva Soler, va guanyar el 1r premi en el 2n Concurs de Pintura Ràpida que es va organitzar a Celrà.
El concurs es va fer aquest passat diumenge dia 3 de maig a la mateixa localitat.

Premi en la categoria d’Arquitectura efímera al pati de flors de l’any 2014 realitzat pels alumnes del Cicle Formatiu del Grau Superior de Disseny d’Interiors als Premis d’Arquitectura de les Comarques Gironines.

Tutors: Guillem Moliner, Txell Julià i Cristina Capel.
Alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Projectes i Direcció d’Obres d’Interiors: Tatiana Anya, Danies Bastias, Carlos Bernal, Edurne González, Clara Pagès, Laura Pulido, Núria Serra i Adam Engelhard

Premi Emporia Or als Premis Nacionals d’Arquitectura Efímera.

Projecte Sigues un Àngel. Per la mostra de pessebres 2013

Tutors: Jordi Bartrina i Xavier Moliner i Milhau

Alumnes de 4art de Grau de Disseny d’Interiors i de Disseny Gràfic de l’assignatura Optativa de Disseny de Muntatges Efímers: Júlia Batlles, Joel Bech, Mireia Guix, Cristina Ortega, Judith Planella, Alba Prats, Salvador Soler, Marina Vaquero i Irene Xarles.

Enllaç ala premis Emporia

Premi Emporia. Selecció als Premis Nacionals d’Arquitectura Efímera.

Projecte Llum plàstica. Per al Lluèrnia, Festival de la llum i el foc.

Tutors: Xavier Moliner i Milhau

Alumnes de 4art de Grau de Disseny d’Interiors i de Disseny Gràfic de l’assignatura Optativa de Disseny de Muntatges Efímers: Júlia Batlles, Joel Bech, Mireia Guix, Cristina Ortega, Judith Planella, Alba Prats, Salvador Soler, Marina Vaquero i Irene Xarles.

Enllaç als Premis Emporia

El 24 de febrer, l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot va rebre el Primer Premi al projecte col·laboratiu de cicles d’FP de la 3a Mostra de projectes emprenedors d’FP de Catalunya. Amb el projecte “Can Mas Nou – Horta Km0”.
L’Acte es va celebrar al Cosmo Caixa de Barcelona, el va presidir la Consellera d’Educació Irene Rigau.
La Mostra neix amb la intenció d’integrar-se a les activitats que es duen a terme a Catalunya pel foment de l’emprenedoria. Es pretén mostrar i promocionar els millors projectes emprenedors, realitzats per alumnes d’FP. Tots els projectes seleccionats han resultat guanyadors o finalistes en diversos concursos organitzats per entitats de promoció econòmica i empresarial d’arreu del territori.
Els alumnes Eva Aymerich i Rubén Pérez, que actualment cursen el 2n curs de CFGS de Gràfica Publicitària de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, van presentar i comunicar la imatge gràfica, juntament amb els altres membres del projecte (Joan Pujol, de l’Institut Garrotxa d’Olot, els estudiants Joan Roqueta, Marc Toboso i Martí Vilares, de l’Institut Bosc de la Coma) que han cursat els estudis d’agrària i d’Informàtica.
El projecte “Can Mas Nou-Horta km0″ va destacar pel fet de treballar de forma col·laborativa amb diferents centres i potenciar els valors del treball en equip, en aquests termes es va referir la mateixa Consellera.

Primer Premi al millor Projecte del III concurs d’Emprenedoria a la Formació Professional de les comarques gironines. Els nostres alumnes Eva Aymerich i Rubén Pérez, que actualment cursen el 2n curs de CFGS de Gràfica Publicitària van presentar i comunicar la imatge gràfica, juntament amb els altres membres del projecte (Joan Pujol, de l’Institut Garrotxa d’Olot, els estudiants Joan Roqueta, Marc Toboso i Martí Vilares, de l’Institut Bosc de la Coma) que cursen estudis a diferents centres d’Olot.

El projecte “Can Mas Nou-Horta km0” destaca pel fet de treballar de forma col·laborativa amb diferents centres i potenciar els valors del treball en equip.
Els guardons i reconeixements es van lliurar ahir a la tarda a l’Auditori Josep Irla de Girona.

2014

La Núria Sallés de 2n de Gràfica Publicitària guanya el 2n premi al concurs de la “postal de Nadal” del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya.

1r PREMI DE DIBUIX “Josep Albertí” de St. Feliu de Guíxols.
Alumne: Jordi Comas de 2n Pintura

Primer premi en el III concurs d’emprenedoria a la FP de les comarques gironines en la categoria de “Millor Projecte Col·laboratiu”
Projecte premiat: projecte i desenvolupament gràfic de l’Hort Ecològic Can Mas Nou- Horta Km 0 dels alumnes Ruben Pérez i Eva Aymerich del cicle de Gràfica Publicitària de l’EASD Olot, juntament amb la col·laboració de dos centres més d’Olot (IES Garrotxa i IES Bosc de la Coma).
Aquest projecte de col·laboració transversal (Producció agropecuària, Disseny gràfic i Informàtica) és una experiència pilot que ha sigut possible gràcies a la implicació docent dels centres col·laboradors, L’IES Bosc de la Coma (Olot), IES Garrotxa (Olot) i l’EASD d’Olot i a l’excel·lent treball dels alumnes.
El lliurament de premis serà el 10 de desembre a Girona i pel fet de guanyar, els alumnes concursen a la final de Catalunya de Millor Projecte d’emprenedoria.

Felicitats als guanyadors!

L’obra guanyadora, Submergeix-te a la festa, és una proposta il·lustrada i creada per l’alumna Roser Matas, de 2n Curs del Cicle de Grau Superior en Il·lustració. L’obra, premiada amb 500 euros, esdevé el cartell promocional d’enguany.

Aquesta és la segona edició del concurs, fruit del conveni de col·laboració entre el consistori i l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’OLot. Més enllà del cartell premiat, el jurat també ha fet dues mencions especials per a les obres Somriu, de Joan Dachs; i A l’agost festes per tot, de Cristina Subirachs.

2013

La Núria Sallés de 2n de Gràfica Publicitària guanya el 2n premi al concurs de la “postal de Nadal” del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya.

La Tatiana Anaya de 1r de PIDO (interiors) juntament amb la Maria Huete han guanyat el concurs Captuframe 2013 organitzat per l’associcació Arocinema de Castell-Platja d’Aro.

Els del Trainspotting han quedat força aprop però no han guanyat, tot i això estan tant o més contents per la guanyadora!

Enllaç a totes les fotos presentades

L’any vinent hi tornem!

La Jordina Juncosa, alumne de Grau de Gràfic de l’escola, ha estat seleccionada per participar al concurs de les Yellow Boots Timberland de la botiga de Girona.
S’han seleccionat 12 artistes i les botes decorades per cadascun d’ells les podeu veure exposades a l’aparador de la botiga del carrer Nou de Girona.

El passat 16 de gener l’escola va rebre el reconeixement a la Millor Trajectoria professional als Emporia (Premis Nacionals d’Arquitectura Efímera).

L’acta del jurat va quedar reflectida amb les següents paraules:

“Además de los 18 galardones que se han otorgado, el jurado ha estimado oportuno premiar con un EMPORIA especiala la mejor trayectoria profesional a la Escola d’Art i Disseny d’Olot por su dilatada trayectoria, por su aportación a la profesión y por los numerosos profesionales de éxito que de ella salen cada año.”

En la mateixa edició també van ser premiats dos professors de l’escola, en Guillem i en Xavier Moliner amb les següents obres:

Emporia Or per la Millor il.luminació d’espai efímer, per Espai Androna i Xevi Bayona
Emporia Plata per el Millor punt d’atenció efímer no firal, per Espai Androna
Selecció per la Millor exposició Itinerant, per Espai Androna
Emporia Plata per la Millor il.luminació d’espai efímer, per Guillem Moliner, Eduard Callís i Xevi Bayona

El cartell anunciador de la festa, obra de l’estudiant de l’escola Andrea Rodríguez, es va fer a través d’un concurs restringit als alumnes de l’escola i als habitants de Serinyà.
La il·lustració té com a protagonistes les coves prehistòriques de Serinyà i ha estat el vencedor del concurs que s’ha decidit convocar enguany.

L’ Associació d’amics del CCU de Girona va convocar l’Octubre passat el concurs d’esbossos per realitzar a 8 habitacions de Pediatria de l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona. El concurs estava obert als estudiants de la Facultat de Medicina i Facultat d’Infermeria juntament amb l’Escola d’Art d’Olot.

Ja es coneix el veredicte del jurat, i entre els guanyadors hi ha Carolina Vigo i Albert Aparicio, del CFGS de Pintura, i Clàudia Pérez, del CFGM de Revestiments Murals (a la imatge una simulació del seu esbós aplicat a la paret), que ja estan coordinant-se amb els organitzadors del concurs per tal de planificar la realització de les obres.

A més de l’orgull i la satisfacció de participar en un projecte d’aquestes característiques, els guanyadors s’emporten un val de 50€ en material i un sopar per a dues persones al Restaurant Draps de Girona.

Xavier Moliner guanya el Concurs d’Instagram A-Petit.

Els Festivals A-Petit, van organitzar el concurs de fotografia instagram “A-Petit”
El concurs es va fer els dies de celebració de cada festival integrant de la xarxa A- Petit: (a)phònica, Festus, popArb, Faraday, Palmfest i inVictro.
Es va proposar al públic captar i transmetre l’essència de cada festival mitjançant fotografies inèdites, especials, interessants, impactants…de cadascun d’ells.
De cada festival es va triar una foto guanyadora. En Xevi va guanyar la foto del festival (a)phònica de Banyoles.
Finalment de totes les fotos guanyadores, una de cada festival, va resultar ser el guanyador absolut del concurs.
Enllaç a la pàgina A-Petit on es poden veure la resta de fotos guanyadores de cada festival.

La Roser Matas ha obtingut el 2n Premi per al disseny dels gots de Fires de Girona.
A part de la dotació econòmica es faran 20.000 unitats de gots serigrafiats amb la seva proposta.

La Festa Major de Platja d’Aro 2013 presenta nova imatge gràfica escollida entre les propostes presentades pels alumnes de l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot.

L’obra guanyadora titulada Manualment, creada per Cristina Subirachs (Vic), ha estat premiada amb 500 euros, i esdevé el cartell promocional d’enguany. Aquesta ha estat la primera edició del concurs, fruit del conveni de col·laboració entre l’escola i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.

Més enllà del cartell escollit, el jurat també va acordar fer una menció especial de l’obra Tots a la festa de Roser Matas i Susanna Gurrea.

L’Albert Gimenez, alumne de pintura de l’escola, guanya el 1er Premi de la seva categoria de la XXII edició del concurs Juvenil de dibuix i pintura de la natura Memorial Albert Ramon Estarriol, organitzat pels aiguamolls de l’Empordà.

Isaac Ballesté, alumne d’ESDI, amb el projecte Alfa Font, va guanyar el Premi Laus Bronze en la categoria de Projectes Finals de Disseny Gràfic.

L’Ivan Fuentes 3r Premi als 14è Premi CODIC als Projectes Finals d’Interiorisme de totes les escoles d’Art i Superiors de Disseny de Catalunya.

La Clàudia Mata de 1r d’Il·lustració va quedar segona al concurs pel disseny del cartell de la Festa Major de les Preses.

L’ex-alumna Alba Danés ha estat seleccionada a la Biennal Internacional de Joves Creadors amb el seu projecte Deriva.

La Biennal Internacional de Joves Creadors és un projecte internacional d’arts visuals impulsat per l’Ajuntament de Montrouge (França). Aquesta iniciativa selecciona 60 obres i les exposa en un muntatge itinerant que voltarà arreu de les seus adherides al projecte. L’objectiu de la biennal és difondre a nivell internacional el treball dels creadors emergents europeus.

El Museu de l’Empordà de Figueres s’incorpora al projecte després que en anteriors edicions en formessin part Sant Cugat del Vallès o l’Hospitalet de Llobregat. Les altres ciutats participants d’aquesta edició 2013-2015 són: Montrouge, Hamburg (Alemanya), Maastricht (Països Baixos), Klaipeda (Lituània), Bratislava (Eslovàquia), Pécs (Hongria), Salzburg (Àustria), Como (Itàlia) i Amarante (Portugal).

Enllaç al blog de l’Alba
Enllaç de la notícia a la vanguàrdia 

L’Albert Parés, alumne de Gràfic de l’escola, ha resultat el guanyador del concurs pel disseny del Cartell de Festes del Tura d’Olot 2013.

De moment no us podem oferir la imatge perquè encara no s’ha fet la presentació oficial.

link del verdicte final i l’entrevista

Link de presentació oficial del cartell

La Laura Juanola Roca, alumna de 2n de batxillerat de l’Escola, amb el treball de recerca “Abans que s’aixequi el teló”, ha guanyat la distinció otorgada per l’Escola Superior de Disseny ESDI, centre adscrit a la Universitat RAMON LLULL.

Han estat seleccionats 4 alumnes en el CONCURS INTERNACIONAL DE DIBUIX I D’HUMOR GRÀFIC ESPORTIU.

Es van  presentar 123 obres en la categoria de dibuix artístic i 580 en la categotia d’humor gràfic

Participants seleccionats:

HUMOR GRÀFIC:

ALBERT TORRES, “No vull pagar”, MARC ROST, “Hard Training” i GERARD FOLGADO, “Ciclistes en problemes”

DIBUIX ARTÍSTIC:

 ROSER MATAS, “El Cop”

Aquestes obres han estat seleccionades i seran exposades al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet (C. Buenos Aires, 56-58. Barcelona) a partir del dia 17 de juny, a la vegada que passaran a formar part del catàleg de dita exposició.

La Roser Matas de 1er d’Il.lustració ha guanyat el Premi Joan Llaveries de Lloret de Mar de l’edició 2013 amb el conte “Pops”.

Tinta de Calamar, o el que és el mateix, el tàndem format per les ex-alumnes Mar Domene i Anna Roura ha guanyat el concurs de la imatge gràfica de la fira del conte de Medinyà 2013.

Entre els seleccionats hi trobem molts ex-alumnes de l’escola.
L’equip format per la Marta Brugulat i la Sònia Busquets, la Ma Carmen Martínez i l’equip format per en Mario Ramos i en Josep Ma Bosch.

Entre els seleccionats hi trobem molts ex-alumnes de l’escola.
L’equip format per la Marta Brugulat i la Sònia Busquets, la Ma Carmen Martínez i l’equip format per en Mario Ramos i en Josep Ma Bosch.

2012

Guardó CNJC: Els alumnes del CFGS d’Escultura de l’escola han dissenyat i realitzat els guardons dels 11ns. Premis de l’Associacionisme Jove Català. El guardó seleccionat per a aquesta convocatòria ha estat la proposta de l’alumna Alba Baró.

Premis CODIC: Enguany dos alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot han rebut el segon premi (Eva Capellera) i un premi finalista (Mudi Al-sayyid) dels Premis CODIC Final de Carrera. Aquests són organitzats pel Col.legi Oficial de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya (CODIC), van dirigits als recents graduats procedents de les Escoles Superiors de Disseny d’Interiorisme de Catalunya públiques i privades.

L’Escola molt present als Premis Gidi d’enguany. La intensa i bona formació feta a l’escola dóna els seus fruits.

Dins el Jurat dels premis hi teniem a en Puça Janer, ex-alumne de l’escola. En Puça actualment treballa a Glam Comunicació i a Browdepeix.

Entre els projectes seleccionats teniem el pessebre realitzat per l’àrea d’artísitcs de l’escola. Van assistir-hi com representants, el nostre director, en Toni López, la Xus Ferrussola, la Cristina Capel i l’alumne Nil Perujo.

Entre els projectes premiats, al millor valor comunicatiu, hi trobem als grafistesEnserio, on un dels seus components, en Miquel Amela, també és un ex-alumne de l’escola.

Finalment, el premi al millor valor social va recaure a Espai Androna, on un dels seus membres és la Sílvia Armengol, interiorista i també ex-alumne de l’escola, i l’altre en Xavier Moliner, actualment professor de l’escola a l’àrea d’interiorisme.

Concurs Art Jove de Sants: Aquest mes de novembre, l’Albert Gimenez Torrent, alumne de 2n. pintura, va obtenir el 2n Premi de Pintura en la 5è edició del concurs d’Art Jove que va organitzar el col.lectiu d’Artistes de Sants (Barcelona).

Premis Salvador Reixach: El passat 6 d’octubre la Gisela Solé va obtenir un premi honorífic amb el seu treball de recerca “Els Esquerrans i la creativitat”. El treball s’havia presentat als Premis Salvador Reixach organitzats per l’Ajuntament de Santa Pau. 

Concurs de pintura Humet-Saula: El passat dissabte dia 22 de setembre es va fer el veredicte del primer concurs de pintura Humet-Saula de Calella (Barcelona). La professora Dolors Rusiñol va obtenir el segon premi amb l’obra “Into the Moon”.

2011

2012

1er Premi. Imatge gràfica de la 3a Fira del Conte de Medinyà. Marta Montenegro. ESDI Gràfic.

Finalista: Premi Josep Albert Mestre: Xevi Sala.

 

2011

1er Premi. Imatge gràfica de la 2a Fira del Conte de Medinyà. Lara Lozano. ESDI Gràfic

1er PremiConcurs del Moble de la Garriga. Xavier Prims. Grau en Disseny d’Interiors.

Finalistes dels XXIII PREMIS HABITÁCOLA. Montse Garcia i Josep Riera. ESDI Interiors.

LAUS bronze ESTUDIANTS, Disseny gràfic: Xevi Sala.

Premi al treball de recerca de batxillerat del Consell Social de la UdG, dins de l’àmbit de La Garrotxa, a Brenda Nogués, pel seu treball Relats olotins.

1er Premi El disseny a la nostra vida, que organitza la FUNDIT, al treball de recerca La Puda «Spa & Wellness» de Laura Mascuñan.

 

2007

Menció especial Espais Efímers. Premis Arquitectura Girona. CFGS Interiorisme. “Somnis de Nadal“.

 

2004

Finalista Espais Efímers. Premis Arquitectura Girona. CFGS d’Interiorisme. “Blanc de blancs“.

Gran Premi del JuratTeula d’Argent Teula de Bronze. V Concurs Internacional d’Escultures d’Argila a Roumazières-Loubert Charente (France)

Premi d’Or d’independents i Premi d’Or d’escoles d’Art al VIII Concurs d’escultures de neu, Encamp-Pas de la Casa.

 

2003

Finalista Espais Efímers. Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme. CFGS d’Interiorisme. “La Llum del nou mil.leni”.

 

2002

Finalista i Premi de l’opinió Espais Efímers. Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme. CFGS d’Interiorisme. “Pluja d’Àngels”.

Sel.lecció Espais Efímers. Premis Arquitectura Girona. CFGS d’Interiorisme. “La Llum del nou mil.leni“.

 

2001

Premi Cristall d’Argent al V Concurs d’escultures de neu, Encamp-Pas de la casa 2001

Premi Espais Efímers. Premis Arquitectura Girona. CFGS d’Interiorisme. “Pluja d’Àngels“.

 

2000

1r i 2n Premi al IV Concurs d’escultures de neu, Encamp-Pas de la Casa.

 

1998

Premi Möbius Barcelona a la “Millor aplicació educativa 1998”.

Menció especial del jurat del “7è Prix Möbius international” París 1998.

 

1996

Certificat d’excel·lència dels premis LAUS 1996.

2n Premi a l’stand de la Fira Agrícola i Comercial de Girona 1996.