skip to Main Content

APGI

CICLE FORMATIU
GRAU MITJÀ

El Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Assistència al Producte Gràfic Imprès (APGI) et forma per treballar realitzant tasques de producció d’elements destinats a l’impressió, en empreses relacionades amb la comunicació i el producte gràfic imprès: agències de publicitat, editorials, estudis de disseny, departaments de màrqueting, publicitat o disseny d’empreses, impremtes i serigrafia industrial. 

Es tracta d’un cicle de de 1.600 hores (1.400 hores al centre educatiu i 200 hores al centre de treball) repartides en 2 cursos acadèmics.

Accés

Amb el títol Graduat ESO, cal superar una prova d’accés específica.

Sense Graduat ESO i sempre que compleixin els 17 anys, com a mínim, l’any en què es faci la prova, s’ha de superar una prova d’accés als cicles d’arts plàstiques i disseny (part general i específica).

Pla d’estudis

Entre les assignatures del cicle destaca l’anglès tècnic, l’autoedició, el dibuix artístic i tècnic, els fonaments del disseny gràfic, la història del disseny gràfic, la tipografia, el volum, la producció i la impressió o els mitjans informàtics. Tot potenciant la feina en projectes reals. 

També s’ofereix als alumnes formació i orientació laboral.

Pràctiques

El cicle t’ofereix 200 hores de pràctiques en empreses, fet que contribueix a la millora de la inserció laboral.

 

Aquí podeu veure el vídeo promocional del CFAM d’APGI (Assistència al Producte Gràfic Imprès), del Departament d’Educació.