skip to Main Content

Secretaria

Cicles formatius de
grau mitjà

CALENDARI D’ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ

Per accedir als cicles d’arts plàstiques i disseny és molt important seguir ordenadament aquests períodes que venen regulats en el calendari que estableix el Departament d’Educació cada any. 

1r)  INSCRIPCIÓ A PROVES D’ACCÉS

– Convocatòria extraordinària – només proves espedífiques: de l’1 al 4 de setembre de 2020

Realització de les proves:  1 octubre 2020

Trobareu tota la informació de les proves (calendari, formulari d’inscripció, dates de realització de les proves, contingut, mostres de les proves…) en aquesta pàgina de la web del Departament d’Educació:

La inscripció a proves d’accés es realitza de manera telemàtica, i de manera presencial  amb cita prèvia a les famílies que no puguin fer-ho amb aquest procediment. Per sol·licitar cita prèvia, cal que envieu correu electrònic a secretaria, indicant dades personals i adjuntant el DNI de la persona interessada (ea-escolartolot@xtec.cat) i ens posarem en contacte telefònicament.

També podeu consultar aquest document de preguntes freqüents (FAQ):

2n) PREINSCRIPCIÓ

  • del 2 al 8 de juny de 2020

Trobeu la informació (calendari, documentació, procediment…) en aquest document:

Publicació de les llistes d’acord amb el calendari de preinscripció:

 

3r) MATRÍCULA:

de l’1 al 7 de setembre de 2020 

(dies 7 i 8 de setembre festes locals a Olot)

Tots els alumnes assignats a cada cicle cal que formalitzeu la matrícula en aquestes dates. No fer-ho implica la pèrdua de la plaça assignada. Us informarem de la matriculació mitjançant un correu electrònic que us enviarem el dilluns 31 d’agost. És un procediment telemàtic, o en el cas que us sigui necessari, us atendrem presencialment sol·licitant cita prèvia a secretaria.