skip to Main Content

CONVOCATÒRIES ERASMUS

INTERNACIONAL

L’Escola d’Art d’Olot planteja una política internacional que es composa d’estratègies clau per a l’organització i implementació de projectes de cooperació internacional destinades a aconseguir una internacionalització i modernització de la nostra institució, així com establir sinergies amb escoles d’art i empreses del sector europees.

Els estudis artístics i en disseny a l’estranger i la formació en empreses són una part fonamental dins el programa de l’EA d’Olot i tenen com a objectiu l’intercanvi d’idees i d’experiències dels diferents països que configuren Europa i la resta del món. La finalitat d’aquestes estades o intercanvis és la de conèixer la realitat sociolaboral del país on es va, adquirir experiència en la seva especialitat laboral, al mateix temps que es practica l’idioma del país d’acollida i/o l’anglès. Els alumnes i professors que han participat de les mobilitats han ampliat els seus coneixements i han millorat la competència comunicativa en l’àmbit professional.

CONVOCATÒRIA 2022:
-Mobilitat Erasmus d’estudiants de CFAS per realitzar les pràctiques curriculars en una institució/empresa d’educació superior col·laboradora dins del marc del programa Erasmus+
-Mobilitat Erasmus de personal docent per realitzar una estada STA (mobilitat docent) o estada STT (mobilitat formativa) en una institució d’educació superior estrangera col·laboradora  dins del marc del programa Erasmus+.

Al MOODLE ERASMUS hi trobareu tota la informació del procés (bases, normativa i tutorials). Hi teniu accés directe sense clau de pas.

La documentació s’ha de presentar com a màxim el 25 de gener de 2022