skip to Main Content

CICLE FORMATIU
GRAU SUPERIOR

DECORACIÓ

El Cicle Formatiu de Grau Superior de Decoració s’enfoca a la imatge i la funcionalitat per a l’estilisme i el restyling d’espais sense tocar estructures.

Es tracta d’una formació de 1.950 hores repartida en 2 cursos acadèmics: 1.800 hores al centre educatiu, 90 hores de projecte final i 60 hores de formació pràctica en empreses.

Accés

> Directe: amb el títol Batxillerat d’Arts o amb el títol de Tècnic/a d’arts plàstiques i disseny.

> Amb només prova d’accés específica d’arts plàstiques i disseny: amb el títol de Batxillerat diferent modalitat d’Arts o amb el títol de Tècnic de formació professional o amb el títol de Tècnic superior de formació professional.

> Amb prova d’accés a cicles de grau superior d’arts plàstiques i disseny (comuna i específica), sense les titulacions anteriors i complir 19 anys l’any de la prova.

> Altres casos específics (consulteu a secretaria)

Pla d’estudis

Es tracta d’una formació pràctica i centrada en els materials o els acabats per la decoració d’espais interiors. Es treballa en projectes reals amb els quals s’aprèn a controlar un pressupost, a ajustar els timings o a programar i dirigir obres.

Al cicle s’estudia la història de l’arquitectura i del seu entorn ambiental, la història de l’interiorisme, dibuix artístic, dibuix tècnic, expressió volumètrica, mitjans informàtics i audiovisuals, tecnologia i sistemes constructius o programació d’obres.

També s’ofereix als alumnes formació i orientació laboral.

Pràctiques

El cicle ofereix 60 hores de pràctiques en empreses, fet que contribueix a potenciar les diverses sortides professionals del cicle amb un alt índex d’inserció laboral com pot ser treballar en l’estilisme d’aparadors de botigues i franquícies, així com en el restyling de pisos de lloguer per a immobiliàries.

 

Aquí podeu veure el vídeo promocional del CFAS de Decoració, del Departament d’Educació