skip to Main Content

Secretaria

Cicles formatius de
grau superior

CALENDARI D’ACCÉS A CICLES FORMATIUS 
DE GRAU SUPERIOR 2021-2022

Per accedir als cicles d’arts plàstiques i disseny és molt important seguir ordenadament aquests períodes que venen regulats en el calendari que estableix el Departament d’Educació cada any. 

1r) Proves d’accés

– Convocatòria ordinària –  inscripció a les proves (febrer/març) i realització de les proves (principis de maig)

Trobareu tota la informació de les proves (calendari, formulari d’inscripció, dates de realització de les proves, contingut, mostres de les proves…) en aquesta pàgina de la web del Departament d’Educació:

La inscripció a proves d’accés es realitza de manera telemàtica, i de manera presencial  amb cita prèvia a les famílies que no puguin fer-ho amb aquest procediment. Per sol·licitar cita prèvia, cal que envieu correu electrònic a secretaria, indicant dades personals i adjuntant el DNI de la persona interessada (ea-escolartolot@xtec.cat) i ens posarem en contacte telefònicament.

També podeu consultar aquest document de preguntes freqüents (FAQ):

__________________________________________________________

2n) Preinscripció

  • Previsió maig 2021

De moment, podeu trobar la informació de la preinscripció (calendari, documentació,…) de com va ser aquest procediment aquest any acadèmic 2020/21 (amb calendari diferent a causa de la pandèmia de COVID-19)

Publicació de les llistes d’acord amb el calendari de preinscripció:

_____________________________________________________________

3r)  Matriculació

Previsió: juliol 2021

Tots els alumnes assignats a cada cicle cal que formalitzeu la matrícula en aquestes dates. No fer-ho implica la pèrdua de la plaça assignada. Us informarem de la matriculació mitjançant un correu electrònic. És un procediment telemàtic, o en el cas que us sigui necessari, us atendrem presencialment sol·licitant cita prèvia a secretaria.