skip to Main Content

Disseny gràfic

Estem buscant un/a estudiant que estigui interessat/ada a fer pràctiques curriculars al departament de màrqueting i disseny amb l'objectiu de donar-nos suport en diferents projectes, i tasques derivades del disseny gràfic.

Treballem amb una àmplia gamma de clients, proporcionant solucions creatives i personalitzades que van des del disseny gràfic fins al màrqueting digital.

Busquem un estudiant de disseny gràfic amb ganes d'aprendre i de desenvolupar les seves habilitats en un entorn dinàmic i creatiu. Aquesta és una oportunitat ideal per a aquells que vulguin posar en pràctica els coneixements adquirits durant els seus estudis i adquirir experiència real treballant en projectes variats.

Tasques i Responsabilitats:

· Suport en la creació de materials gràfics: assistir en la creació de dissenys per a materials promocionals.
· Disseny de contingut digital: col·laborar en la creació de contingut per a xarxes socials, banners web, newsletters i altres formats digitals.
· Maquetació de documents: ajudar en la maquetació de documents corporatius i presentacions, assegurant la coherència visual amb la identitat de marca.
· Recerca de tendències: realitzar recerques sobre tendències actuals de disseny i aportar idees fresques i creatives als projectes.
· Col·laboració amb altres departaments: treballar conjuntament amb equips de màrqueting i comunicació per entendre les necessitats dels projectes i oferir solucions visuals efectives.
· Retoc i edició d'imatges: participar en el procés de retoc i edició d'imatges per assegurar la màxima qualitat visual dels projectes.
· Gestió d'arxius i recursos gràfics: organitzar i gestionar la biblioteca d'arxius i recursos gràfics dels projectes.
· Assistència en projectes de branding: col·laborar en el desenvolupament de projectes de branding.
· Participació en reunions creatives: assistir a reunions de brainstorming i sessions de revisió de projectes per aportar idees i rebre feedback constructiu.

Requisits:

· Estar cursant el Grau en Disseny Gràfic.
· Capacitat per treballar en equip i bona comunicació.
· Ganes d’aprendre i millorar contínuament.
· Creativitat i atenció al detall.

Oferim:

· Experiència pràctica en projectes reals.
· Oportunitat de treballar en un entorn creatiu i dinàmic.
· Feedback constant per a la millora de les habilitats de disseny.
· Possibilitat de continuar col·laborant amb l'empresa en el futur.