skip to Main Content

Dissenyador/a

Vols formar part d'una consultora líder en oferir solucions i serveis per a una sostenibilitat global? Si com nosaltres també creus que la sostenibilitat és la peça clau per cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te al nostre equip d'experts i treballa per fer-ho realitat!
T'incorporaràs a l’ Àrea de Serveis de Comunicació¸ dins l’equip de Disseny, on donaràs suport als diferents projectes relacionats amb el Disseny Gràfic dins de l'ampli món de la sostenibilitat.
Com aportaràs valor a l'equip? 🌱
Un cop t'incorporis al nostre equip com a Dissenyador/a, els teus reptes i responsabilitats seran les següents:
o Desenvolupament gràfic dels projectes des de l’inici fins a l’entrega a client. Gestionar la preproducció del projecte.
o Supervisar l'elaboració del material final per a la seva producció: AAFF, elements audiovisuals, interactius, webs, etc.
o Col·laborar en el seguiment i control de les empreses proveïdores involucrades en el projecte.
o Realitzar sessions internes de formació.
o Participar en reunions de tancament de projecte, juntament amb el client per tal d’obtenir feedback i millor metodologies de treball.
o Realitzar la vigilància tecnològica i creativa per a detectar noves tendències, eines o recursos i estudiar a la competència.
o Altres tasques que el lloc de treball requereixin.

Les característiques de la vacant 🧩
o La teva jornada serà completa amb un horari flexible (7:30-9h a 16:30-18h) i els divendres gaudeix de jornada intensiva (8-15h).
o Perquè res no t'aturi a complir els teus objectius, t'oferim un contracte indefinit.
o T'incorporaràs a l'equip a les oficines de Barcelona o Manlleu.

La persona que necessita el nostre equip 🌟
Per desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem buscant una persona que aporti a l'equip els coneixements, experiència i competències següents. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! 👇
Formació i coneixements clau:
La teva formació ideal: grau, diplomatura o llicenciatura en Disseny Gràfic, Web, Digital, Publicitari, Editorial o titulació equivalent.
Haver cursat el darrer any o disposar del títol de Màster, Postgrau o formació específica en Disseny Sostenible i Impacte Social, Direcció d’Art, Il·lustració i tendències en del sector del Disseny Gràfic. 
Valorem també l'experiència en:
o Domini del suite d’Adobe (Indesign, Illustrator i Photoshop).
o Maquetació amb PDF interactiu.
o Il·lustració vectorial.
o HTML, WordPress, After Effects, Edició de vídeo amb Premiere i accessibilitat digital (Web i PDF).
o Entorn Office.

Altres requisits:
o Domini del Castellà i Català (C1) i l'Anglès (C1).
o Coneixement i aplicació de criteris d’accessibilitat web i en pdfs.
o Que disposis del carnet de conduir (tipus B).
o Que resideixis a Barcelona, Manlleu o rodalies.

Quines són les teves competències i habilitats? 🤝
o Iniciativa, planificació i orientació a l’assoliment d’objectius. 
o Flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi. 
o Proactivitat i autonomia. 
o Identificació i compromís. 
o Comunicació. 
o Intel·ligència emocional. 
o Treball en equip i cooperació.

Què vol dir treballar a Anthesis Lavola?
El nostre Anthesis Spirit es caracteritza per impulsar el talent i convertir el nostre equip en activadors del canvi. Per aquesta raó a Anthesis Lavola apostem pel teu talent i t'oferim una sèrie d'avantatges que facin possible el teu desenvolupament i garanteixin que res no t'aturi en el teu camí cap a l'èxit.
o Forma part d’una consultora en sostenibilitat amb el segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius.
o Uneix-te a un equip on seràs el motor de canvi i la gran aposta per aconseguir un món millor. T'uniràs a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió, que representa els nostres valors i que t'acollirà amb gran entusiasme en un entorn motivador i de cooperació.
o Participa d'una cultura inclusiva, doni la diversitat, ens representa perquè tota persona és única i volem escoltar les teves idees.
o Desenvolupament professional non-stop. Et proposem una aventura plena de reptes que et facin estimar la teva feina cada dia més. Per això t'oferim una avaluació contínua i els recursos necessaris perquè aconsegueixis la teva millor versió.
o Aprèn sempre que vulguis amb els nostres plans de formació contínua i els recursos formatius internacionals que posem a la teva disposició.
o Improve your english with Anthesis Lavola! Et compensem un percentatge del cost dels estudis d'anglès.
o Participa en projectes d'iniciativa i de responsabilitat social. Suma't i aporta el teu valor!
o Gaudeix de les oportunitats internacionals i fes créixer el teu networking professional.
o Apunta't al teletreball, una manera de treballar més sostenible i flexible. A l'estiu gaudiràs també d'un 100% de teletreball durant el juliol i l'agost des d'on vulguis perquè extreguis el màxim profit de l'estiu. Ets de platja o de muntanya?
o Gaudeix dels teus dies de vacances quan tu vulguis.
o Aprofita les tardes lliures d’estiu. Disposaràs de sis setmanes de jornada intensiva de lliure elecció entre els mesos de juny i setembre.
o El dia del teu aniversari gaudeix-lo, et regalem el dia de vacances.
o Valorem amb tu la teva retribució, tenint en compte l'experiència, les competències i l'esperit de millora que aportaràs a l'equip. Volem la nostra proposta et captivi!
o Aprofita el nostre Pla de Retribució Flexible voluntari (assegurança mèdica, escola bressol, menjar i/o tiquet de transport) i estalvia't l'IRPF perquè puguis invertir-lo en allò que realment vulguis.
o Cuidem amb cura del teu benestar, per això posem a la teva disposició diversos recursos que cuiden per la teva salut tant física com mental. Compte amb nosaltres!
o A Anthesis Lavola som un equip! Participa de les nostres activitats de teambuilding i continuem sumant.
o Ser B Corp™ també té premi! Accedeix al nostre catàleg de descomptes i ofertes exclusives.
o Uneix-te al nostre voluntariat corporatiu per aconseguir junts un gran impacte.
o El teu talent i valors seran reconeguts als nostres premis a la Innovació a l'Anthesis Spirit Award.

L'esperit d'Anthesis Lavola 💚
Volem que coneguis la nostra cultura i valors
#intel·ligènciaemocional #diversitat #empoderament #transparència #innovació #transformació
A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les formes i expressions i l'entenem com l'espurna del canvi i la clau per formar l'equip del demà i també del present, un equip empoderat, proactiu i innovador amb una identitat i un talent únics.
Treballem amb ímpetu per construir un entorn i equips més inclusius, justos i diversos on tothom gaudeixi de la seguretat, reconeixement i respecte essencials pel desenvolupament del seu potencial individual. Sens dubte sentim orgull de totes les persones que donen vida i valor a l'empresa i celebrem els seus èxits i creixement dins del nostre equip.
👉 Ara et toca a tu, quin impacte vols deixar? Si creus que aquest rol et representa i la nostra proposta és el que estàs buscant, uneix-te al nostre equip i forma part de la revolució sostenible. T'esperem!