skip to Main Content

DESIGNER

Frit Ravich és una empresa familiar fundada l’any 1963 per Josep Maria Viader, actual president, i dirigida des de 1997 per la seva filla Judith Viader, qui va prendre el relleu generacional de la propietat de l’empresa liderant l’expansió de negoci i el desenvolupament de la marca i la distribució.

Som fabricants de Patates Xips, Snacks i Fruits Secs amb marca pròpia (800 referències) i distribuïdors de marques externes d’empreses tant consolidades com Mars Espanya, Nestlé o Ferrero (3.000 referències), atenent 50.000 punts de venda setmanalment. Operem en el canal Alimentació, Hosteleria, Impuls i Granel. Aquest model de gestió dual ens permet aprofitar el millor dels dos mons per aportar valor als nostres consumidors i clients.

Des del departament de Marketing de FRIT RAVICH estem cercant a una persona que vulgui venir a fer les pràctiques amb nosaltres!
Quin serà el tu dia a dia:
– Donar suport en el desenvolupament del material gràfic que necessiti el departament de màrqueting i comunicació.
• Participar en l'elaboració de fotografia de producte i edició de vídeos, catàlegs de campanyes i de les làmines de novetats setmanals.

Si t'agradaria formar part d'aquest projecte no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!