skip to Main Content

Creació d’art tèxtil a Sullà Studio; Empresa de disseny tèxtil especialitzada en solucions d’interiorisme i confort acústic.

A Sullà Studio dissenyem i creem art tèxtil d’edició limitada, que apliquem a solucions acústiques i decoratives. Estudi fundat per Clara Sullà, artista consolidada i amb llarga trajectòria professional.

www.sullastudio.com
Instagram @clarasulla

TASQUES A DESENVOLUPAR:

L'estudiant desenvoluparà tasques manuals al taller, manipulant teles, creant textures tèxtils amb tècniques manuals i artesanals que posteriorment s’aplicaràn als projectes específics de l’estudi.

Aprendrà tècniques de creació tèxtil, coneixerà diferents tipus de teixits i adquirirà habilitats amb èines específiques.

Treballarà colze a colze amb l’artista, rebrà una formació específica i la supervisió durant el procés.

Participarà en l’execució d’un projecte a gran escala de projecció internacional. I viurà una experiència creativa i d’aprenentatge en un entorn artístic únic, juntament amb l’equip jove i dinàmic que conforma Sullà Studio.

És una oportunitat per conèixer des de dintre el funcionament d’una empresa start up, del sector artesanal que es troba en vies de creixement i d’internacionalització.

REQUERIMENTS:

Es requereix una persona que tingui afinitat per l’art i el material tèxtil. Creativa, dinàmica i voluntariosa. Amb ganes d’explorar noves habilitats i tècniques de creació manual. Que mostri interès i ganes d'aprendre.

IMPRESCINDIBLE: Persona responsable i puntual, neta i cuidadosa.

OFERIM:

Des de Sullà Studio estem disposats a evaluar la feina realitzada i (en cas que l’estudiant o en centre o requerixin), escriure cartes de recomanació, o altres documents de referència.

Si la pràctica es compleix satisfactòriament, es pot valorar la possibilitat d’ampliar les pràctiques o establir col·laboracions en projectes futurs.

Vols viure una experiència única d’aprenentatge i creativitat en un singular?

Contacta’ns i explica’ns la teva motivació!