skip to Main Content
Serrat-Calvó, Roger

Serrat-Calvó, Roger

Fotògraf llicenciat en Belles Arts amb l’especialitat curricular d’imatge per la Universitat de Barcelona, va cursar la seva especialització tècnica en fotografia de moda, producte, publicitat i arquitectura a l’escola IDEP. Anys després va aconseguir la suficiència investigadora cursant el màster «Art i cultura mediàtica» també a la Universitat de Barcelona. Des de llavors ha realitzat diverses formacions com el Workshop Internacional de fotografia i audiovisuals a RCR arquitectes.

Treballa com a docent i fotògraf freelance des de 2005. Ha participat en projectes educatius com Cinema en Curs i ha realitzat la fotografia de nombroses campanyes publicitàries i institucionals. Treballa des de llavors també en el desenvolupament dels seus projectes fotogràfics personals amb els que ha guanyat diversos premis i beques. És soci fundador i president de l’Associació Binari per la promoció de la cultura i l’art contemporani.

Actualment és professor i coordinador de cultura de l’EASD Olot. Segueix compaginant la seva activitat docent amb la realització dels seus projectes fotogràfics personals i els encàrrecs com a fotògraf freelance.