skip to Main Content
Domenech, Alba

Domenech, Alba

Llicenciada en Comunicació Audiovisual, postgrau en Innovació en la Creació de Continguts Audiovisuals, especialització en Fotografia i Disseny gràfic, postgrau en Màrqueting Digital i grau professional de Música al Taller de Músics de Barcelona.

Des de 2009 combina l’activitat professional com a freelance en el sector de l’audiovisual i la fotografia, i l’activitat professional en el sector de la comunicació i el màrqueting, encarregant-se de la comunicació en organitzacions com l’AECC-Catalunya contra el Càncer de Girona.

Corealitzadora de dos documentals i cocreadora de l’empresa de comunicació La Coma Groga, des de 2013 també ha participat com a docent en diversos tallers, com el Workshop Internacional d’Audiovisual i Fotografia organitzat per RCR Arquitectes i el Workshop sobre cinema i arquitectura al Festival Internacional de Cinema i Arquitectura FICARQ.

Actualment combina l’activitat com a freelance amb la docència a l’Escola d’Art d’Olot, on imparteix classes en l’especialitat de Mitjans Informàtics.