skip to Main Content
Inaugurem El Curs 2020-21 Amb La Sessió Online IMMERSIVITAT IDEAL. Experiències En Llenguatges Immersius A Través Del Nou Espai D’arts Digitals De Barcelona

Inaugurem el curs 2020-21 amb la sessió online IMMERSIVITAT IDEAL. Experiències en llenguatges immersius a través del nou espai d’arts digitals de Barcelona

L’Escola d’Art d’Olot posa en marxa el curs 2020-21 amb la xerrada IMMERSIVITAT IDEAL. Experiències en llenguatges immersius a través del nou espai d’arts digitals de Barcelona. 

La conferència anirà a càrrec de Jordi Sellas, gestor d’empreses culturals català i actual director d’IDEAL, el Centre d’Arts Digitals de Barcelona. La temàtica serpa sobre l’ús de noves eines digitals en la creació artística: realitat virtual, audiovisual immersiu i tecnologies 360º.

Segueix la lliçó inaugural de forma virtual

La lliçó inauguaral tindrà lloc aquest dijous 29 d’octubre a les 12 h. Podràs seguir la sessió telemàticament a través d’aquest enllaç (caducat).

Registra’t al link amb les teves dades i no et perdis la conferència sobre llenguatges immersius lligats a les noves tecnologies.