skip to Main Content
Ja Pots Consultar El Calendari De Les Proves D’accés Als Nostres Cicles Formatius

Ja pots consultar el calendari de les proves d’accés als nostres cicles formatius

Vols estudiar un cicle formatiu d’art i disseny? El calendari de les proves d’accés a grau mitjà o grau superior a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot ja està disponible.

La proposta educativa de l’escola es basa en la qualitat i la innovació, amb una àmplia oferta formativa que fomenta el recorregut acadèmic intern. Els futurs estudiants poden optar pels cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) d’Assistència al Producte Gràfic Imprès i de Revestiments Murals; i els Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) de Gràfica Publicitària, Decoració, Fotografia, Il·lustració, Escultura Aplicada a l’Espectacle i Motlles i Reproduccions Escultòriques.

L’alumnat és l’eix de la nostra proposta educativa, per això les formacions s’imparteixen en grups reduïts de 25 persones màxim amb l’objectiu de garantir una atenció i formació personalitzada.

Dates de les proves d’accés als cicles formatius d’art i disseny

Si vols cursar els Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) d’Assistència al Producte Gràfic Imprès i de Revestiments Murals, t’has d’inscriure a les proves entre el 16 i el 26 de març de 2020. La prova de la part comuna tindrà lloc el 6 de maig de 2020 a les 15.30 hores i la prova de la part específica, el 7 de maig de 2020 a les 15.30 hores. Si has de participar en la convocatòria extraordinària de la part específica, t’hauràs d’inscriure del 25 al 29 de maig de 2020. Aquesta prova es realitzarà el 25 de juny de 2020 a les 9:00 hores. 

Per accedir als Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) de Gràfica Publicitària, Decoració, Fotografia, Il·lustració, Escultura Aplicada a l’Espectacle i Motlles i Reproduccions Escultòriques, has de formalitzar la inscripció del 16 al 26 de març de 2020. La prova de la part comuna es farà el 13 de maig de 2020  a les 15:30 hores i l’específica el 14 de maig de 2020 a la mateixa hora. La inscripció a la convocatòria extraordinària de la part específica s’haurà de realitzar entre el 25 i el 29 de maig de 2020, i la prova es realitzarà el 26 de juny de 2020 a les 9:00 hores. 

Presenta’t a les proves d’accés i descobreix que t’ofereixen els nostres estudis!