skip to Main Content
Planella, Montse

Planella, Montse

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona en l’especialitat de gravat, cursa el Postgrau en Geometria descriptiva a la mateixa universitat i el Màster en

Història, Art, Arquitectura i Ciutat a l’ETSAB de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Des del 1997 treballa com a docent a l’educació secundària i desenvolupa propostes, materials i formacions per a les matèries del Batxillerat d’Arts i per a altres àmbits de l’educació artístic i audiovisual. El 2015 col·labora amb el Departament d’Educació en la redacció de les competències de l’àmbit artístic de l’educació secundària i, del 2018 al 2021, treballa per al Servei de Currículum d’ESO i Batxillerat.

Paral·lelament des del 1998 realitza cursos de formació del professorat per a diferents Serveis Educatiu i institucions com l’ICE de la UdG, l’ICE de la UB, el Museu del Cinema, l’Associació A Bao A Qu o el Departament d’Educació. També ha coordinat o participat en el desenvolupament de programes educatius i formatius com Cinema en curs, Fotografia en curs, Investiga la investigació, Programa d’Innovació educativa en Comunicació audiovisual, vídeoMAT, Moving cinema o el Betacamp.

Durant el curs 2020-2021 treballa al Servei de Recerca Educativa del Departament d’Educació i des del curs 2021-2022 s’integra com a docent d’història de l’art i del disseny a l’Escola d’Art d’Olot i a l’ESDAP Catalunya.