skip to Main Content
Julià, Txell

Julià, Txell

Formació
Titulada amb els estudis d’ESDI (Ensenyaments Superiors de Disseny d’Interiors), el 2008 per l’EASD Olot. Llicenciada en Filologia Catalana per la UdG, el 2000. Titulació del Certificat d’Aptitud Pedagògica (CAP) per la UdG, el 2000.

Activitat professional
Experiència professional com a Dissenyadora d’interiors amb despatx propi des del 2010, duent a terme projectes de reforma d’interiorisme i decoració tant d’habitatges, com d’espais comercials, contract… com també de muntatges efímers per a exposicions, fires, festivals… tasca que compagino amb la docència des de l’any 2014.

Docència
A la docència, des del 2014 a l’EASD Olot, com a professora de l’especialitat de Disseny d’Interiors. Impartint assignatures de Materials, Marques Comercials i Programació d’obres al CFAS de Decoració i de Projectes d’interiorisme, Maquetes i TFG (Treball Final de Grau), als Estudis Superiors de Disseny (ESDAPC Catalunya), dins l’especialitat de disseny d’interiors.
Coordinadora de Comunicació de l’EASD Olot, des del 2018 i Coordinadora de comunicació de l’ESDAPC Catalunya, Campus Olot, des del 2019.

Premis/Reconeixements
1r Premi del CODIC (Col·legi de dissenyadors d’interiors i decoradors de Catalunya), amb el PFE, el 2009.
2n Premi de Joves Emprenedors de la Garrotxa, el 2009.
Tant d’estudiant, com a professional, així com a professora/tutora de muntatges efímers he aconseguit diferents reconeixements als Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona (COAC), als FAD, entre altres.