skip to Main Content

Ofertes

Ofertes laborals

Data de publicació Empresa Títol de l'oferta Ubicació Detall
29 abr. 2024 Cuines Palafrugell,sl Interiorista Begur Detall
X

Interiorista


Data: 29 abr. 2024
Ubicació / Lloc de les pràctiques: Begur
Jornada: Completa de 9 a 14h y 15.30h a 19.15 de dimarts a divendres i dissabte de 9 a 14h.
Descripció de l'oferta de pràctiques: Projectista de interiors.
Compensació econòmica: A convenir.
Estudis en curs: Interiorista.

Dades de contacte

Persona de contacte:
Empresa: Cuines Palafrugell,sl
Telèfon:
Email: nousespais2003@gmail.com
19 abr. 2024 ESTUDI9 Artist Community Manager L’Escala Detall
X

Artist Community Manager


Data: 19 abr. 2024
Ubicació / Lloc de les pràctiques: L’Escala
Jornada: part time
Descripció de l'oferta de pràctiques: I am looking for a community manager part time for my growing art business. I am an emerging international artist with a studio - gallery in L’Escala. Only serious and committed applicants. Thank you
Compensació econòmica: variable
Estudis en curs: Community manager, Art marketing

Dades de contacte

Persona de contacte:
Empresa: ESTUDI9
Telèfon: 683454455
Email: info@alexdisilvestro.art
16 abr. 2024 RISQUES + BALAGUÉ arquitectura i interiorisme interiorista / delinejant projectista Roses Detall
X

interiorista / delinejant projectista


Data: 16 abr. 2024
Ubicació / Lloc de les pràctiques: Roses
Jornada: a concretar
Descripció de l'oferta de pràctiques: S'ofereix. lloc de treball en estudi de referència d'arquitectura i interiorisme. Imprescindible domini d'AutoCAD 2D.
Compensació econòmica: a concretar
Estudis en curs: a comentar

Dades de contacte

Persona de contacte:
Empresa: RISQUES + BALAGUÉ arquitectura i interiorisme
Telèfon: 636958158
Email: laia@risquesbalague.com
03 abr. 2024 Bulthaup Girona Interiorista Girona Detall
X

Interiorista


Data: 03 abr. 2024
Ubicació / Lloc de les pràctiques: Girona
Jornada: completa
Descripció de l'oferta de pràctiques: Interiorista: Educació i experiència: Un títol en disseny d'interiors, delineació, arquitectura o disciplina relacionada. Habilitats de disseny: S'espera que els candidats tinguin habilitats sòlides en disseny d'interiors, incloent coneixements de programari de disseny assistit per ordinador (CAD indispensable). Creativitat: Es valora la capacitat per generar idees innovadores i creatives en el disseny d'interiors, així com la capacitat per adaptar-se a les necessitats i preferències específiques del client. Habilitats de comunicació: Es requereix la capacitat per comunicar-se de manera efectiva (clients, membres de l'equip, arquitectes, contractistes i proveïdors). Passió pel disseny: Es valora un veritable entusiasme i passió pel disseny d'interiors, així com un compromís amb l'excel·lència en el treball realitzat. Maneig fluïd de programes informàtics (pack office indispensable). Domini idiomes: Català i castellà (nivell alt parlat i escrit). Domini d’anglès: nivell mitjà/alt parlat i escrit (nivell competent). Es valorarà: L'experiència laboral. Capacitat creativa. Capacitat de gestió i resolució. Capacitat comunicativa Capacitat d'adaptació. Dinamisme i proactivitat. Maneig d’eines de dibuix en 3D. S'oferix: Contracte fixe. Formació continuada. Incorporació immediata.
Compensació econòmica: si
Estudis en curs: si

Dades de contacte

Persona de contacte:
Empresa: Bulthaup Girona
Telèfon:
Email: isabel@lb-bulthaup.com
06 març 2024 CREEM LLAR S.L. Interiorista CREEM LLAR S.L. - FIGUERES Detall
X

Interiorista


Data: 06 març 2024
Ubicació / Lloc de les pràctiques: CREEM LLAR S.L. - FIGUERES
Jornada: a convenir
Descripció de l'oferta de pràctiques: interiorista per realització projectes i atenció al client en estudi/botiga d'interiorisme de Figueres
Compensació econòmica: a convenir
Estudis en curs: interiorista

Dades de contacte

Persona de contacte:
Empresa: CREEM LLAR S.L.
Telèfon: 630024467
Email: carles@creemllar.com
26 febr. 2024 MATA APARELLATGE ELECTRIC SL (MAPEL) Adjunt Dpt.il.luminació MAPEL- Mata-Porqueres Detall
X

Adjunt Dpt.il.luminació


Data: 26 febr. 2024
Ubicació / Lloc de les pràctiques: MAPEL- Mata-Porqueres
Jornada: A convenir
Descripció de l'oferta de pràctiques: Persona per donar suport, a l'equip actual del Dpt. d'I.luminació, en diferents tasques, sobretot en la creació de plànols (domini Autocad)
Compensació econòmica: A valorar segons candidat
Estudis en curs: Decoració/interiorisme

Dades de contacte

Persona de contacte:
Empresa: MATA APARELLATGE ELECTRIC SL (MAPEL)
Telèfon: 972581214
Email: mcubinas@mapelsl.com
20 febr. 2024 Fox Events Staff Personal d'Atenció al Públic pel Teatre Principal d'Olot i Altres espais. Teatre Principal d'Olot i Altres Detall
X

Personal d'Atenció al Públic pel Teatre Principal d'Olot i Altres espais.


Data: 20 febr. 2024
Ubicació / Lloc de les pràctiques: Teatre Principal d'Olot i Altres
Jornada: Torns, depenen de programació teatral
Descripció de l'oferta de pràctiques: Si ets una persona dinàmica, i tens disponiblitat desprès de classes per unes jordnades aproximades de unes 3 hores, i tens ganes de formar part de l'equip del Personal del Teatre, contactan's. Tasques: Atenció i acomodació del Públic.
Compensació econòmica: Segons conveni
Estudis en curs: N/A

Dades de contacte

Persona de contacte:
Empresa: Fox Events Staff
Telèfon: 635487418
Email: hola@foxserveis.com
08 febr. 2024 CORTINATGES ESTEBA S.L Retail Assistant Girona Centre Detall
X

Retail Assistant


Data: 08 febr. 2024
Ubicació / Lloc de les pràctiques: Girona Centre
Jornada: Complerta
Descripció de l'oferta de pràctiques: A Cortinatges Esteba oferim solucions decoratives i funcionals en protecció solar, per a llars o espais professionals, des de 1961. Actualment comptem amb tres botigues repartides pel territori gironí (Blanes - Palamós - Girona). Col·laborem amb decoradors d’interiors qualificats per a proporcionar un assessorament personalitzat als nostres clients. La vacant està enfocada qualsevol persona que hagi acabat estudis d'interiorisme i decoració, que tingui bon gust i bon tracte cara al públic. Assessorament i venda directa a botiga, en clients interessats en nous projectes en el món del tèxtil llar i tot tipus de cortines.
Compensació econòmica: Segons valía i conveni
Estudis en curs: Interiorisme / Decoració

Dades de contacte

Persona de contacte:
Empresa: CORTINATGES ESTEBA S.L
Telèfon: 605981168
Email: despatx@cortinatgesesteba.com
05 febr. 2024 IXOS CEALCO Dependent/a Exposició Banyoles Detall
X

Dependent/a Exposició


Data: 05 febr. 2024
Ubicació / Lloc de les pràctiques: Banyoles
Jornada: Complerta
Descripció de l'oferta de pràctiques: IXOS, la cadena de vendes especialitzada en aportar les millors solucions per a l'instal·lador professional de la fontaneria, la calefacció, la climatització, la il·luminació i les renovables, cerca una persona per a l'Exposició de Banyoles. • Tasques i Responsabilitats A la zona d'exposició de material i productes de la botiga, realitzareu tasques d'atenció al client, assessorament de producte i confecció de pressupostos.
Compensació econòmica: Entre 18 i 20mil € bruts anuals
Estudis en curs: CFGS PROJECTES I DIRECCIÓ OBRES DECORACIÓ

Dades de contacte

Persona de contacte:
Empresa: IXOS CEALCO
Telèfon: 648962735
Email: cristina.deltoro@ixos.pro
25 gen. 2024 Anthesis Lavola Dissenyador/a Barcelona o Manlleu Detall
X

Dissenyador/a


Data: 25 gen. 2024
Ubicació / Lloc de les pràctiques: Barcelona o Manlleu
Jornada: Completa
Descripció de l'oferta de pràctiques: Vols formar part d'una consultora líder en oferir solucions i serveis per a una sostenibilitat global? Si com nosaltres també creus que la sostenibilitat és la peça clau per cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te al nostre equip d'experts i treballa per fer-ho realitat! T'incorporaràs a l’ Àrea de Serveis de Comunicació¸ dins l’equip de Disseny, on donaràs suport als diferents projectes relacionats amb el Disseny Gràfic dins de l'ampli món de la sostenibilitat. Com aportaràs valor a l'equip? 🌱 Un cop t'incorporis al nostre equip com a Dissenyador/a, els teus reptes i responsabilitats seran les següents: o Desenvolupament gràfic dels projectes des de l’inici fins a l’entrega a client. Gestionar la preproducció del projecte. o Supervisar l'elaboració del material final per a la seva producció: AAFF, elements audiovisuals, interactius, webs, etc. o Col·laborar en el seguiment i control de les empreses proveïdores involucrades en el projecte. o Realitzar sessions internes de formació. o Participar en reunions de tancament de projecte, juntament amb el client per tal d’obtenir feedback i millor metodologies de treball. o Realitzar la vigilància tecnològica i creativa per a detectar noves tendències, eines o recursos i estudiar a la competència. o Altres tasques que el lloc de treball requereixin. Les característiques de la vacant 🧩 o La teva jornada serà completa amb un horari flexible (7:30-9h a 16:30-18h) i els divendres gaudeix de jornada intensiva (8-15h). o Perquè res no t'aturi a complir els teus objectius, t'oferim un contracte indefinit. o T'incorporaràs a l'equip a les oficines de Barcelona o Manlleu. La persona que necessita el nostre equip 🌟 Per desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem buscant una persona que aporti a l'equip els coneixements, experiència i competències següents. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! 👇 Formació i coneixements clau: La teva formació ideal: grau, diplomatura o llicenciatura en Disseny Gràfic, Web, Digital, Publicitari, Editorial o titulació equivalent. Haver cursat el darrer any o disposar del títol de Màster, Postgrau o formació específica en Disseny Sostenible i Impacte Social, Direcció d’Art, Il·lustració i tendències en del sector del Disseny Gràfic.  Valorem també l'experiència en: o Domini del suite d’Adobe (Indesign, Illustrator i Photoshop). o Maquetació amb PDF interactiu. o Il·lustració vectorial. o HTML, Wordpress, After Effects, Edició de vídeo amb Premiere i accessibilitat digital (Web i PDF). o Entorn Office. Altres requisits: o Domini del Castellà i Català (C1) i l'Anglès (C1). o Coneixement i aplicació de criteris d’accessibilitat web i en pdfs. o Que disposis del carnet de conduir (tipus B). o Que resideixis a Barcelona, Manlleu o rodalies. Quines són les teves competències i habilitats? 🤝 o Iniciativa, planificació i orientació a l’assoliment d’objectius.  o Flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi.  o Proactivitat i autonomia.  o Identificació i compromís.  o Comunicació.  o Intel·ligència emocional.  o Treball en equip i cooperació. Què vol dir treballar a Anthesis Lavola? El nostre Anthesis Spirit es caracteritza per impulsar el talent i convertir el nostre equip en activadors del canvi. Per aquesta raó a Anthesis Lavola apostem pel teu talent i t'oferim una sèrie d'avantatges que facin possible el teu desenvolupament i garanteixin que res no t'aturi en el teu camí cap a l'èxit. o Forma part d’una consultora en sostenibilitat amb el segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius. o Uneix-te a un equip on seràs el motor de canvi i la gran aposta per aconseguir un món millor. T'uniràs a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió, que representa els nostres valors i que t'acollirà amb gran entusiasme en un entorn motivador i de cooperació. o Participa d'una cultura inclusiva, doni la diversitat, ens representa perquè tota persona és única i volem escoltar les teves idees. o Desenvolupament professional non-stop. Et proposem una aventura plena de reptes que et facin estimar la teva feina cada dia més. Per això t'oferim una avaluació contínua i els recursos necessaris perquè aconsegueixis la teva millor versió. o Aprèn sempre que vulguis amb els nostres plans de formació contínua i els recursos formatius internacionals que posem a la teva disposició. o Improve your english with Anthesis Lavola! Et compensem un percentatge del cost dels estudis d'anglès. o Participa en projectes d'iniciativa i de responsabilitat social. Suma't i aporta el teu valor! o Gaudeix de les oportunitats internacionals i fes créixer el teu networking professional. o Apunta't al teletreball, una manera de treballar més sostenible i flexible. A l'estiu gaudiràs també d'un 100% de teletreball durant el juliol i l'agost des d'on vulguis perquè extreguis el màxim profit de l'estiu. Ets de platja o de muntanya? o Gaudeix dels teus dies de vacances quan tu vulguis. o Aprofita les tardes lliures d’estiu. Disposaràs de sis setmanes de jornada intensiva de lliure elecció entre els mesos de juny i setembre. o El dia del teu aniversari gaudeix-lo, et regalem el dia de vacances. o Valorem amb tu la teva retribució, tenint en compte l'experiència, les competències i l'esperit de millora que aportaràs a l'equip. Volem la nostra proposta et captivi! o Aprofita el nostre Pla de Retribució Flexible voluntari (assegurança mèdica, escola bressol, menjar i/o tiquet de transport) i estalvia't l'IRPF perquè puguis invertir-lo en allò que realment vulguis. o Cuidem amb cura del teu benestar, per això posem a la teva disposició diversos recursos que cuiden per la teva salut tant física com mental. Compte amb nosaltres! o A Anthesis Lavola som un equip! Participa de les nostres activitats de teambuilding i continuem sumant. o Ser B Corp™ també té premi! Accedeix al nostre catàleg de descomptes i ofertes exclusives. o Uneix-te al nostre voluntariat corporatiu per aconseguir junts un gran impacte. o El teu talent i valors seran reconeguts als nostres premis a la Innovació a l'Anthesis Spirit Award. L'esperit d'Anthesis Lavola 💚 Volem que coneguis la nostra cultura i valors #intel·ligènciaemocional #diversitat #empoderament #transparència #innovació #transformació A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les formes i expressions i l'entenem com l'espurna del canvi i la clau per formar l'equip del demà i també del present, un equip empoderat, proactiu i innovador amb una identitat i un talent únics. Treballem amb ímpetu per construir un entorn i equips més inclusius, justos i diversos on tothom gaudeixi de la seguretat, reconeixement i respecte essencials pel desenvolupament del seu potencial individual. Sens dubte sentim orgull de totes les persones que donen vida i valor a l'empresa i celebrem els seus èxits i creixement dins del nostre equip. 👉 Ara et toca a tu, quin impacte vols deixar? Si creus que aquest rol et representa i la nostra proposta és el que estàs buscant, uneix-te al nostre equip i forma part de la revolució sostenible. T'esperem!
Compensació econòmica: *
Estudis en curs: Haver cursat el darrer any o disposar del títol de Màster, Postgrau o formació específica en Disseny Sostenible i Impacte Social, Direcció d’Art, Il·lustració i tendències en del sector del Disseny Gràfic. 

Dades de contacte

Persona de contacte:
Empresa: Anthesis Lavola
Telèfon:
Email:
14 des. 2023 Corretja S.L Interiorista seccio banys Corretja S.L Vic Detall
X

Interiorista seccio banys Corretja S.L


Data: 14 des. 2023
Ubicació / Lloc de les pràctiques: Vic
Jornada: 9:30-13:00 i de 15:00 a 19:30
Descripció de l'oferta de pràctiques: Es busca personal per assesorar els clients en l’eleccio de materials de decoració de banys, ceramica, parquets, dutxes, spa.. etc. disseny de interiors i decoració en general.
Compensació econòmica: Ben remunerat
Estudis en curs: Interiorisme

Dades de contacte

Persona de contacte:
Empresa: Corretja S.L
Telèfon: 630245650
Email: ferran@corretja-sl.com
18 oct. 2023 Kids&Us Olot English Teacher Olot Detall
X

English Teacher


Data: 18 oct. 2023
Ubicació / Lloc de les pràctiques: Olot
Jornada: Tardes
Descripció de l'oferta de pràctiques: We are looking for a creative, passionate and dynamic English Teacher to join our team. No experience is needed, we will train you. You must have an advanced level of English and really enjoy working with both children and teenagers.
Compensació econòmica: A parlar amb l'empresa.
Estudis en curs: No és necessària formació prèvia

Dades de contacte

Persona de contacte:
Empresa: Kids&Us Olot
Telèfon: 972 270385
Email: olot@kidsandus.cat
09 oct. 2023 Mixité. Territori, Art i Comunitat Comunicadora o dissenyadora Tona (Vic) Detall
X

Comunicadora o dissenyadora


Data: 09 oct. 2023
Ubicació / Lloc de les pràctiques: Tona (Vic)
Jornada: 15h (matins)
Descripció de l'oferta de pràctiques: Mixité som una entitat que des del 2010 desenvolupem projectes que posen en relació pràctiques vinculades al territori i a la cultura. El formem un equip de professionals que venim dels camps de l’arquitectura i l’urbanisme, les arts i l’educació des d’on generem propostes transformadores. Som part de l’Economia Social i Solidària i intentem contribuir-hi fent xarxa i intercooperant amb altres entitats. Ara volem ampliar l’equip, i busquem poder potenciar l’ús de les xarxes, així com procurar espais de reflexió i debat en entorns digitals. Descripció de les funcions del lloc de treball Conjunt de tasques de suport en l’impuls i comunicació dels projectes, iniciatives i activitats que duu a terme l’entitat, per tant, cal capacitat en redacció de textos comunicatius, així com el disseny i creació de suports gràfics i audiovisuals. Coordinació i implementació del pla de comunicació de l’entitat. Perfil de la persona candidata _______Coneixements i experiència: Llicenciatura o Grau en comunicació, disseny, màrqueting o similar. Domini de les principals eines Adobe (InDesign, Illustrator, Photoshop, i en segon terme Premiere) Domini de les xarxes socials Meta (Facebook i Instagram), Twitter i YouTube. Preferentment, experiència laboral de mínim 3 anys en àmbits relacionats a l’oferta laboral. _______Competències: Català parlat i escrit, castellà i anglès nivell alt. Capacitat de treball en equip i cooperatiu. Habilitats per a la relació interpersonal i de cura. Actitud proactiva i emprenedora, amb capacitat d’assumir responsabilitats. Orientació al detall, polivalent, autònoma, amb iniciativa i resolutiva. Identificació amb els valors i missió de l’economia social i el cooperativisme. _______Es valorarà: Permís de conduir i vehicle propi. Proximitat geogràfica al lloc de treball.
Compensació econòmica: Base salarial de 9000e/anuals
Estudis en curs: Disseny o comunicació visual

Dades de contacte

Persona de contacte:
Empresa: Mixité. Territori, Art i Comunitat
Telèfon: 65749662
Email: info@mixite.cat
27 set. 2023 D-A-U Interiorista en despatx d'Arquitectura Girona Detall
X

Interiorista en despatx d'Arquitectura


Data: 27 set. 2023
Ubicació / Lloc de les pràctiques: Girona
Jornada: Almenys mitja jornada
Descripció de l'oferta de pràctiques: Suport en la part d'interiorisme del despatx: desenvolupament de concepte, moodboards, projecte executiu, assistència a visites d'obra, etc. Busquem una persona creativa, amb ganes de treballar en equip, que pugui aportar en el disseny d'interiors dels edificis que desenvolupem.
Compensació econòmica: Oberts a proposta
Estudis en curs: -

Dades de contacte

Persona de contacte:
Empresa: D-A-U
Telèfon: 669844517
Email: info@d-a-u.com
12 set. 2023 ixos cealco DISSENY INTERIORS (BANYS I CUINES) BANYOLES Detall
X

DISSENY INTERIORS (BANYS I CUINES)


Data: 12 set. 2023
Ubicació / Lloc de les pràctiques: BANYOLES
Jornada: completa
Descripció de l'oferta de pràctiques: Persona per poder assessorar i fer distribucions de Banys i cuines,
Compensació econòmica: A convenir amb direcció
Estudis en curs: Interiorisme

Dades de contacte

Persona de contacte:
Empresa: ixos cealco
Telèfon: 646564804
Email: anna.burgas@ixos.pro