skip to Main Content
Forma’t En Decoració D’interiors A L’Escola D’Art I Disseny D’Olot!

Forma’t en decoració d’interiors a l’Escola d’Art i Disseny d’Olot!

Si t’agrada l’interiorisme, l’amoblament, les textures dels materials d’interiors i les possibilitats de la il·luminació en la decoració podràs desenvolupar-te professionalment cursant el Cicle Formatiu de Decoració  a l’Escola d’Art d’Olot.

En aquest cicle podràs adquirir coneixements i habilitats per transformar espais interiors de l’àmbit domèstic, lúdic i comercial, centrant-te en els materials, en els acabats i les textures, en la il·luminació i en la gestió del pressupost, sense modificar-ne l’estructura arquitectònica.

Els estudiants cursen assignatures com història de l’arquitectura, dibuix artístic, expressió volumètrica o programació d’obres, entre d’altres. El Cicle Formatiu de Grau Superior de Decoració és un cicle amb un fort component de formació pràctica. Els alumnes participen en projectes reals, tant a nivell d’escola com amb empreses, institucions o associacions, fet que els permet estar connectats amb la realitat i l’actualitat del sector. A la vegada, tenen la possibilitat de participar en concursos nacionals i internacionals, que els permeten rebre reconeixement professional a través de les seves obres.

El CFGS de Decoració també compta amb 60 hores de pràctiques en empreses del sector, fet que facilita als nostres alumnes una posterior inserció laboral. El Cicle té un ampli ventall de sortides professionals en diversos àmbits com a creatius, tècnics especialistes o responsables de vendes d’empreses de cuines, materials, il·luminació, etc.

Es treballaran temes de :

Restyling: reformant espais interiors ja existents

Estilisme: adaptant les noves tendència en diferents espais

Assessorament creatiu: guiar als clients que volen moblar i decorar un espai

L’alumnat també té l’oportunitat de gaudir d’estades de pràctiques i viatges a l’estranger, D’aquesta manera, poden ampliar horitzons i adquirir experiències enriquidores per a la seva formació com a futurs professionals. 

Des de l’Escola oferim als estudiants una formació i orientació laboral contínua. Els grups són reduïts i garanteixen una atenció personalitzada als nostres alumnes. Comptem amb un professorat actiu, amb experiència professional i docent, fet que proporciona una educació de qualitat. 

Si vols estudiar el CFGS de Decoració a l’Escola d’Art d’Olot, inscriu-te a la prova d’accés de la convocatòria de setembre! .