skip to Main Content
Avantatges D’estudiar El CFAS De Decoració A L’Escola D’Art D’Olot

Avantatges d’estudiar el CFAS de Decoració a l’Escola d’Art d’Olot

Si t’agrada la decoració i el disseny d’interiors, el CFAS de Decoració és el teu futur. A l’Escola d’Art d’Olot oferim, des de fa més de 200 anys, estudis d’art i de disseny. Tenim una llarga experiència en la formació de professionals del sector, per la qual cosa, formar-te amb nosaltres és poder gaudir d’un programa curricular de qualitat i excel·lència.

Amb aquest cicle formatiu d’arts plàstiques i disseny de grau superior obtindràs el títol de Tècnic/a superior d’arts plàstiques i disseny en projectes i direcció d’obres de decoració. Una titulació que t’obrirà les portes a la decoració i el disseny d’espais interiors.

Els continguts acadèmics del CFAS de Decoració estan centrats en la imatge i en la funcionalitat per la seva aplicació en l’estilisme i el restyling d’espais. Des del centre, oferim una proposta educativa particular i de qualitat, la qual es basa en la realització de projectes reals i en col·laboració amb empreses.

D’aquesta manera, podem oferir uns ensenyaments superiors de dissenys d’interiors específics, aportant a l’alumnat uns coneixements concrets i molt valorats en el món laboral. Els continguts estan enfocats a cobrir totes les necessitats de les empreses actuals.

Estudiar a l’Escola d’Art d’Olot és beneficiar-te d’un centre on, de mitjana, el 70% dels estudiants que han finalitzat els seus estudis al centre aconsegueixen feina. Una taxa d’ocupabilitat molt elevada i que demostra la bona feina de l’alumnat i del professorat.

Estudiar CFAS de Decoració a l’Escola d’Art d’Olot

El CFAS de Decoració és una formació de 1.950 hores lectives repartides en dos cursos acadèmics. Es tracta d’una formació pràctica, la qual està centrada en els diferents materials i acabats per a decorar espais interiors.

Des de l’Escola d’Art d’Olot oferim uns continguts acadèmics basats en projectes reals, per així aprendre a controlar i definir un pressupost, ajustar els timings i a programar i digerir obres en el sector.

Amb el cicle duràs a terme 60 hores de pràctiques en empreses. Això et permetrà potenciar les diferents sortides professionals i posar en pràctica en el món laboral tots els continguts apresos.

Amb el títol de Tècnic/a superior d’arts plàstiques i disseny en projectes i direcció d’obres de decoració podràs entrar al món professional desenvolupant algunes de les següents tasques:

  • Realització i direcció d’obres de decoració.
  • Transformació estètica d’espais interiors per facilitar la comercialització (Home Staging).
  • Treballar com a tècnic especialista en empreses del sector.
  • Treballar en el sector de la construcció sense intervenir en l’estructura arquitectònica.

 

Vine a estudiar el CFAS de Decoració a l’Escola d’Art d’Olot, un centre amb una àmplia trajectòria i amb un alt índex d’inserció laboral. Si t’agrada el disseny d’interiors, contacta amb nosaltres i demana més informació. Et respondrem de seguida!