skip to Main Content

Ofertes de pràctiques

Data de publicació Empresa Títol de l'oferta Ubicació Detall
23 febr. 2024 BUCKETS CHOCOLATE Quieres formar parte de la marca de chocolate más innovadora de la década? Besalu Detall
X

Quieres formar parte de la marca de chocolate más innovadora de la década?

Data: 23 febr. 2024
Ubicació / Lloc de les pràctiques: Besalu
Jornada: Tardes
Descripció de l'oferta de pràctiques: Bucket's Chocolate es una empresa de chocolate creativa que revolucionará la industria del chocolate. Inspirándose en cuestiones sociales, un equipo internacional de profesionales y apasionados amantes del chocolate ha estado desarrollando conceptos de chocolate innovadores y responsables desde 2018. Bucket's Chocolate opera online y offline en toda Europa y Estados Unidos. En Besalu se producen los chocolates Ogeez Krunch, la marca que aporta un poco de diversión al mundo del chocolate y también responde a la demanda de la nueva generación: chocolate de alta calidad, ingredientes orgánicos, etc… (@ogeez_krunch) Ogeez Krunch tiene colaboraciones con muchas influencers, raperos de Francia y Alemania y también es patrocinador del Free Rider Festival en Francia. Tenemos contacto con riders (skateboard, rollerskate, roller, etc…) de toda Europa. Para apoyar la gestión de marketing y comunicación, buscamos una persona creativa que ame el chocolate! Trabajaremos en equipo para: • Crear contenido de fotos y videos para Instagram, LinkedIn, YouTube y TikTok • Crear banners y fotos para el sitio web, Amazon y otros market places. • Crear materiales de marketing divertidos (folletos, POS) • Crear maquetas de packaging para nuevos productos y Ediciones Limitadas. • Ayudar en la organización de eventos y colaboraciones. Como toda startup, la visión y la ambición son fijas, los planes son dinámicos y cambian a diario, adaptándose al máximo a las oportunidades que presentan clientes y proveedores. ¿Te interesa formar parte de la marca de chocolate más innovadora de la década? ¡Contáctenos! Y... relax, it’s just chocolate!
Compensació econòmica: Pràctiques no remunerades.
Estudis en curs: CFGS de Gr.Publicitària

Dades de contacte

Persona de contacte:
Telèfon:
Email: pro@ogeez.com
15 febr. 2024 TQ INVESTPRO Dissenyador/a gràfic/a. Girona Detall
X

Dissenyador/a gràfic/a.

Data: 15 febr. 2024
Ubicació / Lloc de les pràctiques: Girona
Jornada: Estem oberts a mitja o jornada completa
Descripció de l'oferta de pràctiques: A TQ INVESTPRO estem buscant una persona creativa i amb passió pel disseny gràfic per donar suport al departament de màrqueting i comunicació amb la creació de materials visuals atractius i efectius per a diverses plataformes. Oferim la possibilitat d’incorporar-te a nostre equip, en una experiència única per desenvolupar projectes professionals Real Estate que et permetran crear una base de coneixement i procediments de realització, per impulsar la teva carrera amb possible projecció dins la nostra empresa. Requisits: habilitats en programes de disseny com Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign) i de edició de vídeo com DaVinci Resolve. Gaudiràs de realitzar les pràctiques en unes amplies oficines al centre de Girona amb un espai de treball de model “open space” per potenciar així la comunicació i col·laboració entre companys i departaments.
Compensació econòmica: per desplaçaments i/o dietes.
Estudis en curs: Cicle Formatiu Gràfica Publicitària o Grau de disseny gràfic.

Dades de contacte

Persona de contacte:
Telèfon:
Email: gina@tqinvestpro.com
02 febr. 2024 Parramon Exportap SL Dissenyador/a gràfic/a. Cassà de la Selva Detall
X

Dissenyador/a gràfic/a.

Data: 02 febr. 2024
Ubicació / Lloc de les pràctiques: Cassà de la Selva
Jornada: Horari intensiu de matins o un horari partit
Descripció de l'oferta de pràctiques: TASQUES A DESENVOLUPAR Estem buscant una persona amb habilitats de disseny gràfic per crear les marques, que cada celler ens demana. Cada marca és única, fet que converteix cada dia en una nova oportunitat creativa. A més, estem cercant algú que pugui gestionar la nostra pàgina web i que tingui un interès actiu en proposar millores en tots els aspectes. Estem oberts a escoltar i valorar totes les idees que puguis aportar! Busquem una persona que tingui la intenció de realitzar les pràctiques amb l'objectiu de guanyar-se un lloc de treball i formar part permanent del nostre equip. Busquem un perfil compromès i amb ganes de créixer professionalment amb nosaltres. REQUISITS Busquem una persona que domini d'Illustrator i altres plataformes de disseny. L'actitud és un factor essencial per a nosaltres; estem cercant algú amb una actitud positiva, agradable i amb capacitats de treball en equip. Valorem molt a aquells que estan disposats a créixer i evolucionar amb el nostre equip. CONDICIONS DE TREBALL La ubicació del lloc de treball és a la nostra oficina a Cassà de la Selva. Pel que fa a l'horari, oferim la possibilitat d'un horari intensiu de matins o un horari partit, ens adaptem a les vostres preferències.Pel que fa a la resta de les condicions laborals, estem oberts a discutir i ajustar-les segons les vostres necessitats i preferències. En cas d'estar interessats podeu contactar directametn al Silvia Parramon al 665 471 810.
Compensació econòmica: Pràctiques no remunerades.
Estudis en curs: Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny Gràfic .

Dades de contacte

Persona de contacte:
Telèfon:
Email: silviaparramonbravo@gmail.com
11 des. 2023 Instalux Creatiu interiorista Girona Detall
X

Creatiu interiorista

Data: 11 des. 2023
Ubicació / Lloc de les pràctiques: Girona
Jornada: Mitja jornada o jornada completa
Descripció de l'oferta de pràctiques: Instalux és una empresa familiar fundada l’any 1960 i que es dedica a la realització integral de projectes de retail. Actualment, estem buscant una persona que es vulgui incorporar al nostre equip per dedicar-se a les tasques que conformen la fase creativa d’un projecte. Algunes de les tasques són les següents: - Disseny de propostes de mobiliari comercial - Modelatge 3D i renderització. - Fotomuntatges - Realització de projectes amb AutoCAD - Preparació d’arxius de producció Així doncs, es valoraran coneixaments de: - Sketchup o similar - V-ray o similar - AutoCAD - Suite Adobe (Illustrator, Photoshop, Indesign) - Suite Office Per sobre d’aquests coneixaments i/o habilitats, valorem les ganes d’aprendre i aportar. Busquem una persona creativa amb iniciativa i empenta, que tingui un perfil polifacètic i que actuï davant les idees i els reptes. Si hi ha voluntat, es posaran recursos per part de l’empresa per aprendre/millorar les àrees on faci més falta. Per exemple, en el modelatge 3D o la renderització. Per tant, no dubteu en fer-nos saber del vostre interès en la posició, encara que no domineu a fons alguna de les partides exposades. Som una empresa de caràcter familiar on no es dòna importància a l’edat o la jerarquia. Cada persona que integra l’equip d’Instalux té el mateix pes i totes les propostes i idees són valorades i incentivades. Us convidem a conèixer-nos!
Compensació econòmica: A convenir
Estudis en curs: Interiorisme/Decoració/Disseny

Dades de contacte

Persona de contacte:
Telèfon:
Email: gerardguell@instalux.eu
04 des. 2023 Bendita Marca Pràctiques dissenyador/a gràfic/a Fornells de la Selva / Girona Detall
X

Pràctiques dissenyador/a gràfic/a

Data: 04 des. 2023
Ubicació / Lloc de les pràctiques: Fornells de la Selva / Girona
Jornada: Estem Oberts
Descripció de l'oferta de pràctiques: Qui estem buscant? Som a la recerca d'un estudiant altament creatiu, amb passió pel disseny gràfic i les xarxes socials. Volem algú que estigui ansiós per treballar en un entorn dinàmic, que sigui organitzat i amb ganes d'aprendre i créixer professionalment dins de l'empresa. Si ets una persona apassionada i amb un esperit col·laboratiu, et volem al nostre equip! Volem algú que no sigui només un expert en eines de disseny, sinó també un pensador estratègic que entengui com el disseny pot impulsar l'èxit d'una marca, un perfil que no només segueixi les tendències, sinó que les defineixi, i sobretot ansiós per créixer amb nosaltres. TASQUES A DESENVOLUPAR - Col·laborar en la creació i execució de campanyes de xarxes socials per augmentar l'abast i la participació de l'audiència. - Donar suport a la gestió i monitorització de perfils de xarxes socials, incloent programació de publicacions i resposta a comentaris dels nostres clients. - Gestionar i actualitzar actius visuals a les xarxes socials. - Elaborar anàlisi de dades i elaborar informes per avaluar el rendiment de les campanyes a xarxes socials. - Mantenir-se al dia amb les tendències de disseny i xarxes socials per aportar idees fresques i innovadores. - Col·laborar estretament amb l'equip de màrqueting per desenvolupar conceptes creatius que impulsin la presència de la marca. -Dissenyar material gràfic per a camp REQUISITS - Estudiant o graduat en màrqueting, comunicació, disseny o camp relacionat. - Coneixement sòlid d'eines de disseny com Adobe Creative Suite (Molt important domini d'Illustrator). - Passió per les xarxes socials, branding i disseny, i un desig genuí d'aprendre i créixer a l'àmbit del màrqueting. - Familiaritat amb les principals plataformes de xarxes socials. - Creativitat i atenció al detall. - Habilitats de comunicació efectives i capacitat per treballar en equip i adaptar-se a un entorn ràpid. - Actitud proactiva i orientació cap al creixement professional. - Excel·lents habilitats de comunicació escrita i verbal. - Capacitat d'anàlisi. Mesurar els resultats amb precisió, corregir errors i fer els canvis pertinents per millorar. CONDICIONS DE TREBALL - Aprenentatge pràctic en un entorn de màrqueting. - Oportunitat d'aprendre de professionals experimentats al camp del màrqueting, xarxes socials, branding i disseny. - Col·laboració amb professionals experimentats al camp. - Oportunitat de contribuir a projectes emocionants i desafiadors. - Possibilitat d'establir connexions valuoses a la indústria del màrqueting. - Desenvolupament professional i oportunitats de creixement dins de lempresa. - Ambient de treball dinàmic i col·laboratiu. Si us emociona la idea de formar part de l'equip de Bendita Marca, envieu el vostre currículum. Explica'ns per què ets el candidat ideal per a aquest paper. Uneix-te a nosaltres i sigues part de l'agència jove de la ciutat, que està redefinint el panorama del màrqueting. Ens prenem unes "margaritas"?
Compensació econòmica: Pràctiques no remunerades.
Estudis en curs: Cicle Formatiu Gràfica Publicitària o Grau de disseny gràfic.

Dades de contacte

Persona de contacte:
Telèfon:
Email: ariadna.geli@benditamarca.studio
14 nov. 2023 Starcuina interiorisme Interiorista per treballar en estudi de disseny Olot Detall
X

Interiorista per treballar en estudi de disseny

Data: 14 nov. 2023
Ubicació / Lloc de les pràctiques: Olot
Jornada: Oferim, per començar, mitja jornada de treball preferentment a les tardes, amb la possibilitat d’augmentar a jornada laboral completa
Descripció de l'oferta de pràctiques: Som un estudi d’interiorisme amb showroom, on hi ha una representació del que oferim als nostres clients. Principalment realitzem el disseny i la reforma de cuina. Estem potenciant la reforma de vivendes i creixent a nivel d’empresa dedicada al disseny, interiorisme, reformes integrals, etc. Volem la col·laboració d’una persona formada en interiorisme, o que estigui acabant els estudis.
Compensació econòmica: Pràctiques no remunerades.
Estudis en curs: CAGS Decoració o Disseny d'Interiors.

Dades de contacte

Persona de contacte:
Telèfon:
Email: info@starcuina.com
31 oct. 2023 Comas Calls Vinateria Disseny gràfic Hostalric / Online (flexible segons necessitats ambdues parts) Detall
X

Disseny gràfic

Data: 31 oct. 2023
Ubicació / Lloc de les pràctiques: Hostalric / Online (flexible segons necessitats ambdues parts)
Jornada: A concretar (màxim 20 hores setmana)
Descripció de l'oferta de pràctiques: Necessitem persona amb empenta i creativa per ajudar-nos en les tasques de disseny gràfic tant de la botiga online com de la física. Entre les tasques a fer tenim: creació i manteniment del Manual d’Identitat de la Marca, disseny de material publicitari, creació de contingut i disseny de banners, newsletters, po-ups, etc. tant per al nostre lloc web com pel blog (cuidant els aspectes visuals i de disseny del format i les imatges) i creació de contingut per a xarxes socials amb la realització i edició de fotografies i videos.
Compensació econòmica: A convenir en concepte de transports i dietes
Estudis en curs: Gràfica Publicitària / Grau Superior de Disseny Gràfic

Dades de contacte

Persona de contacte:
Telèfon:
Email: macanaleta@lavinateria.net
29 set. 2023 Zona Cero Studio Disseny gràfic i gestió de continguts Castelló d'Empúries Detall
X

Disseny gràfic i gestió de continguts

Data: 29 set. 2023
Ubicació / Lloc de les pràctiques: Castelló d'Empúries
Jornada: 100% online i flexible
Descripció de l'oferta de pràctiques: Busquem a algú amb ganes d'aprendre en un ambient jove i divertit. L'alumne haurà de tenir habilitats en el disseny gràfic i xarxes socials per ajudar a crear campanyes novedoses i creatives. Valorem també habilitats en la animació 2D.
Compensació econòmica: Pràctiques no remunerades.
Estudis en curs: Disseny gràfic

Dades de contacte

Persona de contacte:
Telèfon:
Email: toni@zonacerostudio.com
27 set. 2023 NUIDEAS BRANDING STUDIO Disseny gràfic, branding i gestió de continguts digitals Santa Cristina d'Aro (online 100%) Detall
X

Disseny gràfic, branding i gestió de continguts digitals

Data: 27 set. 2023
Ubicació / Lloc de les pràctiques: Santa Cristina d'Aro (online 100%)
Jornada: de dilluns a dijous a concretar.
Descripció de l'oferta de pràctiques: Estudi de branding, disseny gràfic i marketing online especialitzat en marca personal femenina, precisa de persona creativa i amb molta sensibilitat a l'hora de dissenyar per involucrar-se en els processos de branding de l'estudi, creació i maquetació de continguts per xarxes socials, maquetació web, edició de fotografies, video i animació.
Compensació econòmica: no remunerada
Estudis en curs: Cicle Formatiu Superior en Gràfica Publicitària

Dades de contacte

Persona de contacte:
Telèfon:
Email: hola@nuideas.es
26 set. 2023 WOOD GARAGE S.L. Project Manager Junior Palamós/Vall-llobrega Detall
X

Project Manager Junior

Data: 26 set. 2023
Ubicació / Lloc de les pràctiques: Palamós/Vall-llobrega
Jornada: Per definir.
Descripció de l'oferta de pràctiques: Som una empresa de fabricació i reforma de mobiliari a mida en plena fase d'expansió. Estem buscant per incorporar al nostre equip a un dissenyador que s'encarregui de dissenyar conjuntament amb els responsables prototips de mobles i projectes d'obra en funció les necessitats del client. Busquem una persona jove amb ganes d'aprendre amb nosaltres i crexier amb nosaltres.
Compensació econòmica: Pràctiques no remunerades.
Estudis en curs: Disseny d'interiorisme i/o arquitectura.

Dades de contacte

Persona de contacte:
Telèfon:
Email: infowoodgarage@gmail.com