skip to Main Content

Responsable Marketing I RRPP

Vols formar part d'una consultora líder en oferir solucions i serveis per a una sostenibilitat global? Si com nosaltres també creus que la sostenibilitat és la peça clau per cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te al nostre equip d'experts i desenvolupa’t professionalment a l'Àrea de Gestió de Clients i Mercats.

Volem que sàpigues que…
A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i l'entenem com a part de la nostra cultura i valors. L'empoderament i el respecte a la individualitat de cadascú és per a nosaltres l’espurna de la innovació i una inclusivitat autèntica que enforteix el creixement i l'assoliment d'objectius en equip. A Anthesis Lavola la diferència està en el teu propi talent i el valor que comparteixes amb l'equip.

Per què ens encantaràs?
A Anthesis Lavola creiem fermament que cada persona és un talent únic, per aquesta raó busquem una persona proactiva amb ganes de créixer i que estigui compromesa amb la transformació sostenible de la propera dècada. L'ONU ho té clar, ens espera "la dècada decisiva", t'apuntes a la revolució sostenible?

Què faràs en el teu dia a dia?

o Desenvolupar una narrativa proactiva a Espanya i Llatinoamèrica, a través del lideratge d'opinió, anuncis de premsa i material de marketing.
o Liderar la responsabilitat total de l'oficina de premsa d’Anthesis Lavola, inclòs el seguiment i la gestió d' elements enviats, el desenvolupament proactiu de llançaments basats en l'agenda de notícies en constant canvi, i la gestió i el foment de les nostres relacions amb els periodistes.
o Escriure i editar comunicats de premsa d' alta qualitat, impulsant el procés fins al seguiment del periodista.
o Analitzar els anuncis de la competència i desenvolupar estratègies basades en claims.
o Identificar, examinar i gestionar la cartera de patrocinis d'esdeveniments i el programa d'oportunitats de presència en mitjans i actes d'Anthesis Lavola.
o Treballar amb els responsables de solució per identificar estratègies de marketing per impulsar els objectius comercials i desenvolupar plans de suport que estableixin activitats de marketing.
o Desenvolupar el programa de marketing amb partners i aliats, assegurant que totes les oportunitats estiguin optimitzades, incloent-hi Bcorp i els clústers i associacions de les quals Anthesis Lavola forma part.
o Desenvolupar comunicats de premsa per a anuncis prioritaris a nivell del Grup Anthesis, treballant estretament amb el responsable Global de Relacions Públiques del Grup Anthesis per obtenir cobertura en mitjans de comunicació rellevants sobre temes prioritaris.
o Coordinar l'execució de campanyes, incloent mailings, seminaris web, blogs, pàgines web, guies de servei, estudis de casos, episodis de podcast, publicacions en xarxes socials i més.
o Identificar i postular-se a premis rellevants i llistats de reconeixement per al negoci, seleccionant projectes, líders individuals i experts en la matèria, etc.
o Donar suport als responsables de comunicacions corporatives, de marca, de xarxes socials i mitjans digitals en el desenvolupament de les campanyes de marketing.
o Desenvolupar i gestionar activament, en col·laboració amb el responsable de comunicació corporativa i marca, el pressupost anual de marketing d'Anthesis Lavola, amb la responsabilitat dels objectius de ROI corresponents.
o Informar sobre resultats de marketing i KPI per a Anthesis Lavola, i alimentació en informes de màrqueting globals.
o Donar suport en llançaments d'aliances i nous productes a nivell de marketing.
Què busquem en tu?

o Formació: Marketing, Comunicació, Publicitat i RRPP, Periodisme o similar.
o Idiomes: Català (C1), Castellà (C1), Anglès (C1).
o Informàtica: Nivell avançat en l'ús de programes de comunicacions externes; desenvolupament de presentacions, Power Point en particular.

Valorem experiència en:
o Experiència entre 5 i 7 anys en marketing B2B i en especial en RRPP.
o Almenys 2 anys d' experiència amb programari CRM i Màrqueting Automation.
o Experiència prèvia com a responsable d'àrea o departament i col·laboració com a part d'equips globals.
o Habilitats d' organització i gestió del temps amb capacitat per gestionar de forma independent moltes prioritats en curs i tasques associades amb terminis variables
o Habilitats d' escriptura i edició

Valorarem també:
o Domini de les eines d'Adobe (InDesign, Illustrator, Premiere Pro).
o Domini de HubSpot.
o Es valorarà l'experiència amb una empresa de serveis professionals o dins de l' espai de sostenibilitat.
o Passió i compromís demostrable amb la millora de la sostenibilitat.
o Facilitat per prestar atenció als detalls
o Positiu, entusiasta, col·laboratiu i treball en equip.

Les teves competències i habilitats:
o Identificació i compromís amb els valors de l’empresa.
o Orientació comercial i comunicació assertiva.
o Flexibilitat i alta adaptabilitat al canvi.
o Proactivitat i empoderament personal.
o Lideratge i desenvolupament de persones.
o Intel·ligència emocional i social.
o Planificació i orientació a l’assoliment d’objectius.
o Orientació al client i estratègia (innovació, creativitat i mercat).

Quins són els beneficis de treballar amb nosaltres?

El nostre Anthesis Spirit és caracteritza per impulsar el talent i convertir al nostre equip en activadors del canvi. Per aquesta raó a Anthesis Lavola apostem pel teu talent i t’oferim un seguit d’avantatges que facin possible el teu desenvolupament i garanteixin que res t’aturi en el teu camí cap a l’èxit.

o Forma part d’una consultora en sostenibilitat amb el segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius.
o Uneix-te a un equip on seràs el motor de canvi i la gran aposta per aconseguir un món millor. T’uniràs a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió, que representa els nostres valors i que t’acollirà amb gran entusiasme en un entorn motivador i de cooperació.
o Participa d’una cultura inclusiva, on la diversitat ens representa perquè tota persona és única i volem escoltar les teves idees.
o Desenvolupament professional non-stop. Et proposem una aventura plena de reptes que et facin estimar la teva feina cada dia més. Per aquesta raó t’ oferim una avaluació continua i els recursos necessaris perquè aconsegueixis la teva millor versió.
o Aprèn sempre que vulguis amb els nostres plans de formació continua i els recursos formatius internacionals que posem al teu abast.
o Improve your english with Anthesis Lavola! Et compensem un percentatge del cost dels teus estudis d’anglès.
o Participa a projectes d’iniciativa i responsabilitat social. Suma’t i aporta el teu valor!
o Gaudeix d’oportunitats internacionals i fes créixer la teva networking professional.
o Apunta’t al teletreball, una forma de treballar més sostenible i flexible. A l’estiu gaudiràs també d’un 100% de teletreball durant el juliol i l’agost des d’on tu vulguis per a que treguis el màxim profit de l’estiu. Ets de platja o de muntanya?
o Gaudeix dels teus dies de vacances quan tu vulguis.
o Aprofita les tardes lliures d’estiu. Disposaràs de sis setmanes de jornada intensiva de lliure elecció entre els mesos de juny i setembre.
o Creix al nostre equip! Perquè res t’aturi per complir els teus objectius, t’oferim un contracte indefinit i així garantir la teva estabilitat laboral amb nosaltres.
o Treballa a jornada completa amb un horari flexible (8-9h a 17-18h) i els divendres gaudeix d’una jornada intensiva (8-15h).
o Incorpora’t a les nostres oficines ubicades a Barcelona o Manlleu.
o El dia del teu aniversari gaudeix-lo, et regalem el dia de vacances.
o Valorem amb tu la teva retribució, tenint en compte l’experiència, les competències i l’esperit de millora que aportaràs a l’equip. Volem que la nostra proposta et captivi!
o Aprofita el nostre Pla de Retribució Flexible voluntari (assegurança mèdica, guarderia, menjar i/o tiquet de transport) i estalviat l’IRPF per a que puguis invertir-lo en allò que realment vulguis.
o Cuidem amb gran cura del teu benestar, per aquesta raó posem a la teva disposició diversos recursos que vetllin per la teva salut tant física com mental. Compta amb nosaltres!
o A Anthesis Lavola som un equip! Participa de les nostres activitats de teambuilding i continuem sumant.
o Ser B Corp™ també té premi! Accedeix al nostre catàleg de descomptes i ofertes exclusives.
o Uneix-te al nostre voluntariat corporatiu per aconseguir plegats un gran impacte.
o El teu talent i valors seran reconeguts als nostres premis a la Innovació i a l’Anthesis Spirit Award.

I tu, quin impacte vols deixar? Uneix-te a la revolució per la sostenibilitat i converteix-te en un activador del canvi. T’esperem!