-->
skip to Main Content
Converteix-te En Un Professional De La Fotografia A L’Escola D’Art D’Olot

Converteix-te en un professional de la fotografia a l’Escola d’Art d’Olot

L’Escola d’Art d’Olot és un dels pocs centres públics de Catalunya que ofereix el Cicle Formatiu de Grau Superior de Fotografia. Amb més de 200 anys d’història, el centre ha adquirit una gran experiència, oferint una proposta educativa basada en el treball competencial i fomentada en projectes reals.

Si vols estudiar el CFAS en Fotografia en un centre avançat i amb una llarga trajectòria educativa, l’Escola d’Art d’Olot ofereix totes les eines i els recursos per formar-te en l’àmbit de la fotografia d’una manera innovadora.

Des del centre oferim una formació orientada a fomentar la crítica i el debat. L’alumnat no només adquirirà els coneixements i la tècnica en fotografia, sinó que també desenvoluparà la seva creativitat. Una creativitat que haurà de posar en pràctica a l’hora de realitzar les seves creacions fotogràfiques.

El CFAS en Fotografia és un cicle formatiu de grau superior basat en 2.000 hores de formació dividides en dos cursos acadèmics. 

Un professional de la fotografia a l’Escola d’Art d’Olot

L’alumnat podrà formar-se a través de l’aprenentatge de la representació i expressió visual, el llenguatge audiovisual i les diferents tècniques i teories, tant de la fotografia com de la imatge.

El cicle està plantejat per treballar en equip i col·laborar en diferents projectes reals fotogràfics. Un exemple d’aquests projectes en els quals el nostre alumnat participarà durant la seva formació són, entre d’altres:

  • MOT Girona-Olot
  • Inund’ART de Girona
  • Fineart d’Igualada

Des de l’Escola d’Art d’Olot també potenciem la col·laboració amb altres estudis del centre. Darrerament els i les estudiants han treballat conjuntament amb el Cicle Superior d’Il·lustració i els Cicles Superiors d’Escultura (Escultura Aplicada a l’Espectacle i Models 3D, Motlles i Art Toys) en un projecte real del segell d’excel·lència de Girona. A més, també presentem els projectes dels i les nostres estudiants a concursos de fotografia, com el Premi de Joves Fotògrafs de la Diputació de Girona.

Amb l’objectiu de facilitar i potenciar la inserció laboral de l’alumnat, el cicle ofereix 280 hores de pràctiques en empreses del sector. D’aquesta manera, s’aconsegueix que els i les estudiants puguin treballar per compte propi, de manera independent o col·laborant amb altres professionals de l’àmbit artístic. 

Si vols estudiar el CFAS de Fotografia a l’Escola d’Art d’Olot, no t’ho pensis més i demana’ns informació!

Les imatges són obra de Mercè Mir i estan inspirades en el treball de Natalia Evelyn Bencicova.